USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Що робив Порошенко вночі у будівлі СБУ

23 Грудня 2016 13:26
Журналісти розповіли про те, чому пізнім ввечері 21 грудня президент Петро Порошенко приїжджав до Служби безпеки України (СБУ).

Про це пише видання "Страна" з посиланням на своє джерело в українських спецслужбах.

За даними цього джерела, пізній візит Порошенка і його соратника Ігоря Кононенка в СБУ був пов'язаний з допитом нардепа-втікача Олександра Онищенка, який в режимі відеоконференції проводила Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) 22 грудня.

Цей допит тривав близько двох годин, Онищенко допитували в рамках справи, порушеної за його заявою про корумпованість у верхівці української влади.

Сам Онищенко відмовився коментувати цей допит, пославшись на таємницю слідства, в той же час в САП відзначили, що на допиті він говорив те ж, що і в своїх заявах ЗМІ.

Як повідомлялося раніше, кортеж Порошенка біля будівлі Служби безпеки України (СБУ) в Києві на вулиці Володимирській пізно ввечері 21 грудня помітив український журналіст Михайло Ткач.

Нагадаємо, в Україні на Онищенка заведено кримінальну справу за корупційними схемами з газом Укргазвидобування. Влітку Верховна Рада задовольнила подання на притягнення депутата до кримінальної відповідальності, а він, скориставшись депутатською недоторканністю, виїхав з України спочатку в РФ, а потім до Великобританії. Зараз він продовжує переховуватися за кордоном.

Не так давно Онищенко заявив про компромат на президента Петра Порошенка, зазначивши, що передав всі матеріали на президента до США. Онищенко звинувачує Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради, заявляючи, що цілий рік таємно записував свої бесіди з Порошенком на годинник з диктофоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Васька Показати IP 23 Грудня 2016 14:00
Мабуть Порошенко переживає що там розкриють про нього? Чи чому тоді так їздить в СБУ? Ох і влада зараз
Sieger Показати IP 23 Грудня 2016 14:55
Він там від СБУшників відкупав своє "шоколадне око". Дав на лапу цим "блюстітєлям" безпеки пару-трійку лямів і тепер має спокій.
123 Показати IP 24 Грудня 2016 02:00
Збирав, або завозився лаванду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus