USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Онищенко показав годинник, на який записував розмови з Порошенком

6 Грудня 2016 17:59
Олександр Онищенко показав той самий годинник, за допомогою якого він здійснював записи бесід з Петром Порошенком. Про це пише "Страна".

До слова, нещодавно оголошений в розшук депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко неодноразово підкупляв членів Верховної Ради за просування необхідних йому ініціатив, причому гроші на це бралися в тому числі з виділених МВФ кредитів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СУМКИ ГРОШЕЙ І ЗМОВА ПРОТИ ЯЦЕНЮКА, - ОНИЩЕНКО ПРО КОРУПЦІЮ В ОТОЧЕННІ ПОРОШЕНКА

"Це абсолютно непримітний наручний годинник, які мені приніс лондонський детектив. Всередині механізму вбудований диктофон. Саме на нього і було записано більшість розмов, в тому числі і з Порошенком. Чому я не користувався телефоном пояснити дуже легко. Всі гаджети типу мобільних і планшетів, забирає охорона при вході в Адміністрацію президента", - розповів Олександр Онищенко виданню.

Повідомляється, що годинник нардепа Онищенка - абсолютно невідомого бренду. Він може записувати аудіо і відео. Коштує близько 62 доларів з картою пам'яті на 64 Мб. Наручний годинник з диктофоном і камерою практично не відрізняються від звичайних варіантів виконання, за що його і цінують. Тобто на око неможливо визначити чи є на ньому диктофон.

Флешка знаходиться під задньою частиною корпусу. Найчастіше при підключенні до комп'ютера годинник визначається як звичайний знімний накопичувач. Основні функції таких годин, крім показу часу і календаря, це запис аудіо і відео. Ввімкнення запису відбувається різними способами (залежить від моделі). Але практично всі виробники намагаються зробити процес більш простим і непомітним, але й при цьому запобігти випадковому ввімкненню. Адже у режимі запису годинник може працювати тільки близько 2-4 годин, як повідомляє видання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
отакоі! Показати IP 6 Грудня 2016 18:04
ще хай скине штани... він такий же злодій як і всі інші ! чого він добивається?
Коля Показати IP 7 Грудня 2016 03:34
Галімий шантаж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus