USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що у мерії планують робити з вулицею Лютеранською

4 Листопада 2015 14:23
Окрім ремонту дорожнього покриття встановити лавочки та облаштувати майданчик, куди зможуть заїжджати автомобілі, планують у мерії Луцька. Водночас облаштувати тротуари з обох боків вулиці не зможуть.

Про це йшлося під час брифінгу Луцького міського голови Миколи Романюка 4 листопада.

Як повідомив міський голова, проект реконструкції вулиці Лютеранської був опублікований на його сторінці у соцмережі та на офіційному веб-сайті міської ради. Ремонтні роботи на цій вулиці розпочалися пізніше, ніж очікували, тому що у Луцьку мало спеціалістів, які вміють перекладати бруківку. З його слів, виконати роботи на вулиці Крилова було дещо простіше, а за реконструкцію Лютеранської не хотів братися ніхто з тих фірм, яких запрошували.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЗАПОВІДНИКУ «СТАРИЙ ЛУЦЬК» ЗНІМАЮТЬ СТАРУ БРУКІВКУ. ФОТО

Оскільки до будинку скульптора Миколи Голованя приходять чимало людей, приїздять автівки, ухвалили рішення та дали завдання управлінню архітектури розробити майданчик для того, щоб на ньому могли розвернутися транспортні засоби.

Разом з тим виникла ідея встановити на березі Стиру лавочки для відпочинку людей. Водночас, з проектом виникли проблеми, адже немає можливості облаштувати тротуар з обох боків вулиці, адже там розташована приватна земельна ділянка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олесь Показати IP 4 Листопада 2015 15:06
Вулицю РОБЛЯТЬ. Кому не до вподоби?. Робота? Допомагайте!. Примусьте " людей, що там мешкають"- забрати огоророжу, що "перекривае" тротуари....Хоча б це!!!!
иииии Показати IP 4 Листопада 2015 22:04
А туалет зроблять? Чи будемо пісяти в кущиках? Пахнота буде!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus