USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Що волинська влада робитиме із 51-ою ОМБ

22 Вересня 2014 17:01
Яким бачить майбутнє 51-ї окремої механізованої бригади голова облдержадміністрації, стало відомо під час брифінгу Володимира Гунчика.

Як підтвердив голова Волинської ОДА під час брифінгу 22 вересня, 51 бригада офіційно повертається у місце дислокації, як про це сказав Президент. Володимир Гунчик зауважив, що нині потрібно зібрати усіх вояків бригади з різних батальйонів та військових частин і зосередити у Володимирі-Волинському. Рішення про те, якою буде нова бригада – механізованою, спеціалізованою тощо, і які категорії вояків у ній служитимуть, з його слів, ухвалюватимуть Міноборони та Генштаб. Втім, облдержадміністрація також має можливість вплинути на формування нової бойової одиниці.

«Ми не повинні допустити, щоб вона не пройшла відповідну підготовку, не отримала оснащення, злагодження і не стала бойовою одиницею. Потрібно впливати на ці процеси, зробити із новоствореної бригади повноцінну військову частину, яка буде захищати Україну»,- зазначив Володимир Гунчик.

Він наголосив, що бригада більше ніколи не повинна потрапити у зону бойових дій у такому вигляді, у якому вона туди потрапляла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus