USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Що ви коїте?!»: Комаровський емоційно звернувся до українців через реакцію на евакуйованих з Китаю

21 Лютого 2020 00:04
Відомий український лікар, кандидат медичних наук Євген Комаровський на своїй сторінці в Facebook «розніс» реакцію противників прибуття в їхні регіони евакуйованих з Китаю українців.

Також гнівне звернення до громадян України педіатр записав на своєму YouTube-каналі. «Як вам не соромно, що ви коїте?! Щиро закликаю: припиніть цю паніку, яка взагалі не гідна цивілізації», – заявив він у ролику.

«Не вакцинувати дітей – не боїмося. Жерти базарні консерви та вмирати від ботулізму – не боїмося (навіть знаючи, що протиотрути немає). Ковтати при будь-якому чиху антибіотики – не боїмося. Ремені безпеки – для слабаків. Сурогатний алкоголь – наше все. Любов і повага до медпрацівників – зашкалюють. Валідол – від інфаркту, пустирник від депресії, вітаміни для імунітету, гомеопатія – від усього. Грипу, правцю, кору, туберкульозу, сифілісу, кашлюку і т. д. і т. п. не боїмося», – наголосив Коморовський.

Але, за його словами, наших абсолютно здорових співвітчизників, які волею долі опинилися там, де з 1,4 млрд людей захворіло 75 тис., готові спалити, під крики про те, що Україна єдина.

«Тобто коли з 40 млн хворіє на кір 150 тис., ми продовжуємо купувати та продавати довідки про щеплення – це ми не боїмося...», – обурився лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Баба Ганя Показати IP 21 Лютого 2020 05:45
Всі розумні, добрі і справедливі, коли їх це особисто не стосується і не загрожує здоров'ю і життю близьких!
Отакої Показати IP 21 Лютого 2020 07:19
Може вже досить повчати українців як їм жити на своїй землі.Маніпуляції з "зомбоящика" і не більше.
Лучанин до Отакої Показати IP 21 Лютого 2020 09:27
Звісно що маніпуляції: смертність від того китайського вірусу не більше 3 відстотків, а люди думають, що це як чума чи холера. При цьому ніхто не аналізує стану тих людей до хвороби.
Хмм Показати IP 21 Лютого 2020 07:45
Пане лікар, ваші ж колеги медичну знищили до нуля. Ваші ж колеги не лікують а калічать і багато іншого. І люди від цього і помирають від багатьох хвороб бо бояться іти в лікарню шоб раніше не вбили і не покалічили. А ну рахунок того що на ринку купують то питання до влади чому люди бідно живуть... То ви не маєте права гнів записи викладати. Тих людей можна зрозуміти, чому вразі чого через людей які поїхали заробляти бабло за кордон і ще і іноземці на евакуацію яких викинуті міліони грошей. Коли вдержави немає грошей на обладнання в лікарню якусь а гроші щоб привести є... І зараз всі які будуть ставити - ви ж теж так вийшли і не пускали б до свого міста чи села цих людей.
Нуну до Хмм Показати IP 21 Лютого 2020 10:17
Не лікарі знищили медицину, а реформатори що сидять у верховній раді вже майже 30 років. І вміють тільки тявкати і вчити як потрібно було зробити теперішньому президенту. А чому ж вони мовчали весь цей час поки наші люди були на карантині, не піднімали питання до того ж таки президента і міністрів як і куди будуть приймати людей, Чому не готуються належним чином до їх повернення ? Адже вони теж обрані для служіння народу. А так це виглядає, на мій погляд, що вони вичікували час . І в будь якому разі Зеленський був би поганим(забрав людей- падло вірус привіз, щоб нас вбити. Незабрав- падло своїх зрікся і кинув помирати на чужині. ) . Так він недосвітчений і молодий. Але саме для того там сидять такі ''досвітчені керовніки'', щоб дати пораду, як краще вчинити, а не робити заручниками простих людей. Адже всі чудово розуміють, що це не єдині українці, що були в Китаї. Сотні, а той тисячі перетинали кордон і літали-їздили туди -сюди. А тепер можете кидати в мій пост гнівні коментарі, як вчора каміння по наших людях.
Остап Вакарчук Показати IP 21 Лютого 2020 08:45
Ось такі ми українці, це не паніка жителів Полтавської області, це щирий цинічний егоїзм, це наш укріїнський невідомий людству менталитет. За кордоном якби жили українці, наприклад в Канаді, США чи Великобританії, то якби біля них поселили таких хворих, мовчали би ті самі українці та раділи тихенько в хустинку, що ще не заразились. Ще раз повторюю, - це просто страх і людський принцип, чому розмістили можливо хворих людей не у Львові, чому не в Луцьку, Тернополі, Конча Заспі або Кривому Розі, а саме розмістили у Полтавській області. Чому чому, бо так вирішило керівництво країни, і це не повино обговорюватись.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2020 09:00
Просто люди не довіряють владі після десятків років корупції, брехні, розкрадання, думали прийдуть нові - щось змінять, проте вже встигли розчаруватися через неадекватну поведінку вже нових. Панічні настрої розкручували ЗМІ,тепер хай як не стараються присоромити людей,народ то знає,хто в цьому винен.
Євген Дідо Показати IP 21 Лютого 2020 09:05
У нас на Теремнівській, 98 більше розумних ніж у зоопарку в Санжарах! І комаровський ще досі зачарований Майданом!
віктор до Євген Дідо Показати IP 21 Лютого 2020 09:25
якби думали - не обирали б таке
Ау Показати IP 21 Лютого 2020 09:05
10000000000000000000%
Журналізд Показати IP 21 Лютого 2020 09:20
Чергове звіряче побиття дітей, які мирно протестували, силовиками?
віктор Показати IP 21 Лютого 2020 09:23
От у Луцьку тубдиспансер у межах міста і хворі на туберкульоз вільно ходять по вулицях. Це ж нікого не бентежить, хоча грип та туберкульоз не співставні по небезпеці. Просто ЗМІ накрутили населення, яке не вміє самостійно думати і переробляти інформацію.
Лучанин до віктор Показати IP 21 Лютого 2020 09:31
Складається враження, що інформація спеціально подається в такому вигляді. Тобто постійно говориться про кількість померлих, але майже ніколи про кількість виздоровілих, не аналізують стан померлих до хвороби, не вказується відсоток смерності, а він не більше 2. 5. Чергове сіяння паніки, яке комусь вигідне. Пригадується "курячий грип"...
Правда Показати IP 21 Лютого 2020 10:11
Вони не вилікувались,а позбулися симптомів.Якщо є повторне зараження,то імунітет-пшик.А це вже серйозно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus