USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що конфіскували митники у Ягодині цьогоріч. ФОТО

20 Листопада 2013 19:00
Кокаїн, хутро шиншили, зброя та сигарети, сховані у вугіллі – працівники Ягодинської митниці Міндоходів продемонстрували, які речовини та предмети вони виявили протягом цього року, перешкоджаючи контрабанді.

Під час прес-конференції, що відбулася 20 листопада на території міжнародного автомобільного пропускного пункту «Ягодин», начальник Ягодинської митниці Міндоходів Дмитро Поліщук продемонстрував журналістам предмети, які були вилучені під час спроби їх незаконного перевезення через державний кордон.

«Труд митника нелегкий, а наші здобутки, приклади боротьби з контрабандою - на стендах», - зазначив Дмитро Поліщук.



У експозиції представили холодну та вогнепальну зброю, наркотичні речовини, парфумерну продукцію, сигарети, тощо. Усі ці предмети працівники Ягодинської митниці Міндоходів конфіскували протягом 2013 року.







На стендах можна було побачити вичинені шкіри шиншили, які намагався незаконно провезти громадянин Республіки Польща.



Серед цікавих експонатів – сигарети у перероблених пляшках з-під напоїв «Кока-кола», які намагався провезти на територію Польщі громадянин України.



Кокаїн у капсулах контрабандист намагався провезти в Україну з території Польщі у власному шлунку, однак їх виявили під час рентгенографії.



Також демонстрували пневматичну, вогнепальну та холодну зброю, конфісковану в порушників.




Серед найвинахідливіших спроб провезти контрабанду – цигарки, заховані у вугільних брилах, які намагалися вивезти у Польщу.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus