USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт луцьких вулиць та дворів витратили 105 мільйонів

14 Листопада 2017 14:01
62 мільйони гривень були витрачені на капітальний та поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцька. Окрім того, 43 мільйони гривень пішло на ремонт прибудинкових територій.

Про це під час оперативної наради у стінах Луцької міської ради розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

Так, на капітальний ремонт вуличної та дорожньої мережі цього року бюджетом міста передбачили 46 мільйонів гривень.

«Вже проведено капітальний ремонт вулиці Агатангела Кримського, Генерала Шухевича, Окружній, Польовій, Полонківській, Франка, Даньшина. Наразі тривають роботи на вулиці Липинського, Ковельській, Героїв УПА, Василя Мойсея. Загалом роботи проводилися на 19 об’єктах, відновлено 50 тисяч 600 квадратних метрів дорожнього покриття на проїжджій частині, з них 2400 квадратних метри бруківкою та 7700 квадратних метрів тротуару», - зазначив Юрій Крась.

З його слів, на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі міста бюджетом передбачили 26 мільйонів: «Цьогоріч особлива увага приділялася дорогам з ґрунтовим покриттям, облаштуванню та ремонту пішохідних доріжок та тротуарів. На вулицях Мисливській, Волноваській, Гречаній, Попова, Нахімова, Нестерова, Тополевій, Садовського, Шухевича, Марка Вовчка, Вишківській облаштоване щебеневе покриття з напівпросочуванням. Загалом поточний ремонт проводився майже на 200 об’єктах».

Як розповів посадовець, на ремонт прибудинкових територій з міського бюджету було виділено 43 мільйони гривень. Цьогоріч, каже Юрій Крась, завершили ремонтні роботи у 20 дворах, які були розпочаті ще у 2016 році, окрім того, у 2017 році ремонтні роботи були розпочаті і завершені на прибудинкових територіях на Бенделіані, 5, Відродження, 12, 12а, 14, Генерала Шухевича, 24, Президента Грушевського, 14-16, 17, 23, 25, Польовій, 1-3, Володимирській, 11.

Своєю чергою, виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт завернув увагу на те,що цьогоріч здійснено ремонт великої кількості дворових територій. Він зауважив, що лучани задоволені ремонтом дворів.

Наразі, зауважує Юрій Крась, завершуються роботи у дев'яти дворах на проспекті Волі, 49, вулиці Світлій, 9, Захарова, 12-14, Львівська, 72-73, Грушевського, 7, 9, 9, Кравчука, 10-12, Відродження, 10, 10а та Соборності 38, 38а.

«Цьогоріч вперше нанесено дорожню розмітку з використанням холодного пластику, адже звичайна розмітка фарбою стирається після 6 місяців. Її нанесено на проспектах Волі, Василя Мойсея, Перемоги, де зроблено нове покриття. На таку розмітку дають гарантію на 2 роки.

Зараз у Луцьку працює харківське підприємство, яке виграло тендер та розроблятиме схему організації дорожнього руху. Харіквські фахівці вивчають інтенсивність руху транспорту у місті, аварійні ділянки, місця скупчення транспорту та людей. Нову схему повинні зробити до осені 2018 року», - завершив директор департаменту ЖКГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus