USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Щоб автобуси не гралися у гонки, на Волині змінюватимуть маршрути?

6 Серпня 2009 12:01
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко під час обласної наради з питань організації пасажирських перевезень та впровадження електронного квитка розповів, що восени проведуть нові конкурси на приміські та міжміські перевезення у області, – повідомляє 6 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Як проінформував посадовець, перевізники, щоб взяти участь у новому конкурсі, мають подавати документи безпосередньо в головне управління. Адже діяльністю підприємства, яке виконувало функції робочого органу щодо організації пасажирських перевезень, в облдержадміністрації були незадоволені. За словами Миколи Кучеренка, буде оголошено конкурс на новий робочий орган.
 
Пан Кучеренко наголосив, що мають усуватися проблеми аналогічні, виявленим під час перевірки у Володимир-Волинському районі. Власникам автобусних маршрутів посадовець порадив реально підходити до пасажиропотоку і звернути увагу на проведення техогляду транспорту. «Не пускайте все це на самоплив», – звернувся начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА.
 
Депутат Волинської обласної ради, представник ВАТ «Ковельське АТП-10706» Василь Васковець вважає, що слід зробити нову маршрутну сітку області і нові графіки. Адже зараз через недосконалість маршрутів і графіків руху трапляються «перегони» між водіями автобусів на окремих ділянках доріг. Це, на думку пана Васковця, створює передумови для виникнення аварійних ситуацій. Микола Кучеренко зазначив, що при організації нових конкурсів на перевезення будуть змінювати і маршрути, і графіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus