USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Щоб отримати земельну ділянку на Турійщині – потрібно бути депутатом?

17 Жовтня 2008 11:11
Жителька селища Турійськ цілий рік добивалася земельної ділянки під забудову для свого сина. Проте весь час отримувала відмови. Про це турійчанка Надія Ваврик розповіла під час особистого прийому громадян у заступника голови Волинської облдержадміністрації Василя Байцима, –  повідомляє 17 жовтня репортер «Волинських Новин».
Селищна рада відмовляла Надії Ваврик у розгляді її заяви на виділення земельної ділянки, як вона розповіла, пояснюючи це тим, що не готовий був проект забудови. Однак нещодавно жителька випадково дізналася, що вже оформлено проект та складено список претендентів. «Ви б бачили – то страшний список, там прізвища одних депутатів. Тих людей, у яких є житло і проживають не великими сім’ями, а одні», – скаржилась пані Ваврик.
«А ще у список внесений був один п’яничка. Він тому навіть не матиме грошей, за що будувати», – додала жінка. Також вона висловила свої здогади, що цього чоловіка просто використають, як підставну особу.
Щодо житлової ситуації громадянки, то в її одній хаті проживає п’ять чоловік. Завдяки численним зверненням до високопосадовців Надія Ваврик таки домоглася виділення земельної ділянки під забудову: «Я вигавкала цю землю. Аж самій соромно, що довелось бути такою нахабною».
У схожій ситуації опинився ще один житель Турійська. За його словами, у будинку проживає три сім’ї, тобто вісім чоловік. Тому він також подавав заяву на виділення землі під забудову. Проте на сесії селищної ради її навіть не розглядали. «Хоча перед тим голова селищної ради Олексій Безсмертий запевняв мене, що моє прохання буде задоволено», – розповів про свої марні сподівання молодий сім’янин.
Василь Байцим пояснив, що він не може впливати на рішення чиновників. Натомість він порадив жителям Турійська налагоджувати зв’язки із окремими депутатами, які б представляли їхні інтереси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus