USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Щодня на Волині майже 100 водіїв штрафують за перевищення швидкості

3 Травня 2023 15:56
Близько 100 водіїв щодня притягують до відповідальності патрульні, які на дорогах Волині здійснюють контроль швидкості за допомогою приладу TruCAM. З початку року інспектори склали на порушників швидкісного режиму понад 11500 постанов.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Нагадуємо, що перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів тягне за собою адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 122 КУпАП. Штраф за таке правопорушення становить 340 гривень.

Читати ще: У Луцьку запрацюють камери автофіксації швидкості. Де саме

Однак наслідки можуть бути набагато серйознішими, ніж штраф.

«Адже саме через перевищення безпечної швидкості в нашій області найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди, у тому числі з травмованими та загиблими», – зазначають патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кларксон Показати IP 7 Травня 2023 03:01
Та забембали, не швидкість вбиває, а різка зупинка, або алкоголь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus