USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Щодня у когось із волинян виявляють СНІД, - статистика

19 Березня 2009 13:41
Щоденно в Україні фіксують 48 випадків захворювань на СНІД. На Волині таких хворих щомісяця виявляють 30- 35. Про це 16 березня у коментарі «Волинським Новинам» розповів лікар-методист Волинського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІД Віталій Томашук.
 
За останніми даними, які надали «ВН» у центрі профілактики та боротьби зі СНІД, на 1 січня 2009 року з 1996 року на Волині, під час медоглядів, ВІЛ виявлено у 2 212 осіб. Від СНІДу з 1996 року в нашій області померло 185 людей, – розповів пан Томашук.
 
До 14 років СНІД на Волині зареєстрований у 111 осіб, 20-24 роки – 214 осіб, 25-29 років – 388 людей , 30-39 років – 573 випадків.
 
Щоденно в Україні фіксують 48 випадків захворювань на СНІД. На Волині таких хворих щомісяця виявляють 30-35 людей, – розповів Віталій Томашук. За останні місяці у 1,5 рази зріс рівень передачі ВІЛ статевим шляхом, –  зауважив фахівець.
 
На думку медика, причинами поширення ВІЛ/СНІД є економічна нестабільність, міграції населення, зростання рівня комерційного сексу та дошлюбних статевих зносин.
 
Окрім того, загроза поширення вірусу –  через подорожчання у кілька разів презервативів. За словами пана Томашука, у березні по 5 тисяч презервативів завезли до Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки та Луцького Національного Технічного Університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 16:59
а уявіть, що СНІД - це комбінація різних симптомів та обсавин, що погіршують здоров'я. Нема СНІДу! Є лише підтасування симптомів і величезна за $ компанія боротьби із фантомом. На ці гроші створюються такі центри, типу "Волинський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІД". Чого нема таких по інших страшних хворобах? Чого США не захищає своїми грантами нас від туберкульозу, гепатиту, онко, ДЦП, серцево-суд. хв.? Задрали! За кретинів нас мають і піддослідних свинок! а ми ведемось
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 17:17
Поправка: СПИД есть, об этом синдроме врачи знали всегда. ВИЧ не существует как таковой! Почему возникает СПИД, никто толком не знает, вируса же никто в глаза до сих пор не видел. Врач-американец, который со словами "Я хочу опровергнуть чудовищный обман" ввел себе кровь "ВИЧ-инфицированного", через полгода почему-то умер от инфаркта. Американский статистик, который пытался кричать на весь мир, что лечащиеся от сПИДа умирают чаще и быстрее, чем нелечащиеся, был убит. Другие врачи (преимущественно из США), которые пытались протестовать против убивающего лечения, тоже почему-то прожили недолго. Ну конечно, за такую кормушку, как борьба со СПИДом (придумали пугалку почище чумы), можно и убить...
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 19:41
СПИДА НЕМАЄ!!! шухер!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus