USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щосуботи у Луцьку – показ фільмів мовою оригіналу

25 Липня 2015 10:14
Безкоштовні кіноперегляди стартували у Луцьку. Тепер усі охочі у компанії однодумців зможуть безкоштовно переглянути фільми світового кінематографа мовою оригіналу.

Відтак, вже сьогодні, 25 липня, їх запрошують на «Шоу Трумана» (1998).

Таку ініціативу з переглядом фільмів проявили організатори проекту «Мовне волонтерство»: «Українська Софтверна Компанія» та ВОГО «Фундація розвитку громад».

«Усі учасники проекту приходять до нас за знаннями. Все більше людей цікавляться саме практичними навичками – базовою граматикою, а основний акцент вони бажають робити на лексику.

Люди хочуть знати, як поводити себе в аеропорту, як за кордоном купити квиток на потяг, зробити замовлення з американського сайту тощо. Ми намагаємося виправдати їхні очікування. Як відомо, найкраще освоїти лексику у відповідному мовному середовищі. Тож ми й вирішили запровадити ці кіноперегляди. Вони допоможуть відчути правильну вимову, зрозуміти значення багатьох ідіом,тлумачення яких немає у підручниках. Ми впевнені, цей метод навчання допоможе кожному зацікавленому», – розповідала одна з викладачів проекту Оксана Кривко.

«Перегляд фільмів відбуватиметься кожної суботи до кінця літа. Однак, якщо така практика дасть позитивні результати, то ми продовжимо її впроваджувати й надалі. Наше завдання – урізноманітнити навчання, зробити його максимально ефективним та доступним», – доповнює прес-секретар «Української Софтверної Компінії» Вікторія Горбай.

Суботній перегляд фільмів є абсолютно безкоштовним, однак вітаються благодійні пожертви на допомогу волинським солдатам в зоні АТО.

У зв’язку з обмеженою кількістю місць організатори просять попередньо зареєструватися. Зробити це можна за телефоном: (0332) 74-02-32.

Нагадаємо, минулої суботи лучани переглядали мультфільм «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів» (2009).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus