USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Шекспір у чаті: на базі ChatGPT створили бот для спілкування з відомими персонажами

20 Квітня 2023 00:54
Компанія Gorilla Technologies випустила програму на базі ChatGPT від OpenAI під назвою Superchat, яка дозволяє користувачам iOS спілкуватися з віртуальними персонажами.

Серед них є видатні історичні постаті, як-от Вільям Шекспір, Альберт Ейнштейн, Клеопатра або Ніл Армстронг, персонажі з мистецтва і літератури (Білосніжка, Шерлок Голмс, а також ті, що представляють різні професії, наприклад, садівники, кухарі або лікарі, повідомляє УП. Життя з посиланням на Tech Crunch.

Обраний персонаж буде відповідати користувачам у притаманному йому стилі.

Компанія-розробник Gorilla Technologies раніше була відома тим, що створила популярний додаток для кастомізації iPhone Brass, виробника наклейок StickerHub та інші додатки.

Новий застосунок Superchat, розроблений на основі чат-боту зі штучним інтелектом ChatGPT від OpenAI, дозволяє користувачам iOS спілкуватися з віртуальними персонажами.
Компанія також створила власних персонажів.

Серед них – стандартний асистент ChatGPT на ім'я Арія. Цей чат-бот може допомогти користувачам у виконанні повсякденних завдань, як-от написання електронних листів.

«Наша мета – зробити технологію штучного інтелекту доступною для всіх. І ми вважаємо, що цей додаток стане чудовим інструментом для дітей, які хочуть дізнатися більше про історичні постаті, спілкуючись з такими крутими персонажами, як Шекспір», – каже генеральний директор Gorilla Technologies Гульєльмо Фаліоні.

Читати ще: Ілон Маск створив компанію у сфері штучного інтелекту

Superchat структурований як додаток для обміну повідомленнями, що дозволяє користувачам одночасно вести кілька розмов з різними чат-ботами зі штучним інтелектом.

ШІ працює на основі технологій OpenAI, зокрема GPT-3.5-turbo. Ілюстрації для персонажів було створено за допомогою Midjourney.

Герої знають свою історію і згадують про неї у розмовах. Наприклад, Зевс розповів, як може сам створювати блискавки.

Користувачам доступні безплатні персонажі, але за спілкування з деякими доведеться заплатити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus