USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шевченківські читання відкриті для лучан у недільні дні

10 Грудня 2013 11:27
У Волинському товаристві «Холмщина» розпочалися Шевченківські читання. У них беруть участь депортовані етнічні українці та їх нащадки, - повідомляє ВОДТРК. «Тарас Шевченко в моїй долі» — такою була тема перших читань. Керівник товариства Микола Онуфрійчук ознайомив присутніх із уривками підготовленого ним популярно-наукового видання «Дорога до Тараса». Під час читань звучали вірші поета і пісні на його слова. Окрім того, їх учасники організовують тематичні виставки фотографій, картин, книг, вишивок, присвячених Великому Кобзарю. Наступні теми Шевченкіани — «Волинь у житті й творчості Тараса Шевченка», «Як вшановували Великого Кобзаря на Волині й Холмщині в минулому», «Шевченко — за волю і незалежність України», «Шевченко — наш сучасник».

Читання відбуваються у недільні дні в світлиці товариства «Рідна хата», що у Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького, 40-б. Початок — о 13-й годині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus