USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шість мільйонів підуть не «Луцьктеплу», а Кропиві?

11 Вересня 2008 15:05
 
 
На думку депутата Луцької міської ради від партії «Реформи і Порядок» Олександра Мартинюка – вчорашнє голосування міськради за зміни до бюджету Луцька свідчить про те, що набір вигадок і брехні довкола ситуації з теплопостачанням у міського голови та керівництва ДКП «Луцьктепло» – вичерпався. Про це інформують 11 вересня «Волинські Новини».
 
Міська рада підтримала пропозицію про виділення шести мільйонів гривень підприємству «Луцьктепло». Дуже ймовірно, на думку пана Мартинюка, що ці кошти будуть спрямовані на повний розрахунок за надані послуги ЕК «Луцьктеплоенерго». Заяви про відсутність боргу, про якісь міфічні судові засідання, спроби використати кишенькові псевдо-громадські структури результату не дали, і кошти таки доведеться повернути надавачу послуг.
 
Як інформує прес-служба ВОО ПРП, Олександр Мартинюк вважає, що варто звернути увагу на джерела, з яких сформовано згаданий бюджетний транш. Понад 3 мільйони «знято» зі статті «прибирання міста», 800 тисяч – з «капітального ремонту житлового фонду», 500 тисяч – із коштів на реконструкцію облмуздрамтеатру, ще 500 тисяч зі статті «надання кредитів молодим сім’ям». Навіть із коштів, котрі були спрямовані на замаскований «бюджетний відкат» підприємству-покупцю земельної ділянки на Ковельській, 17, було знято мільйон гривень.
 
Депутат від ПРП переконаний: аби керівництво міста та ДКП «Луцьктепло» вчасно виконували договірні зобов’язання перед постачальником теплової енергії, потреби в такій гарячковій трансформації бюджету просто б не виникло.
 
Довідково:
 
Депутати Луцької міськради підтримали зміни до бюджету міста на 2008 рік. У результаті ДКП «Луцьктепло» отримає 6 мільйонів гривень для підготовки до опалювального сезону. За словами начальника фінансового управління Луцької міськради Лілії Єлової, «5 мільйонів гривень піде на погашення різниці у тарифах, а 1 мільйон – для внесків у статутний фонд». Усього «Луцьктеплу» виділить для підготовки до зими 6 мільйонів гривень, – додала вона.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 15:15
Не люблю я Кропиву, але він наочно зміг показати нікчемність нинішньої міської влади. Їх навіть непрофесіоналами важко назвати. Так, купка аферистів....
Чорна кава Показати IP 11 Вересня 2008 15:30
А Кропива значит професіонал? Хіба що у доведенні до банкрутства заводів і в шантажуванні цілого міста
Цубербіллер Показати IP 11 Вересня 2008 15:30
До яких пір у Луцьку буде маланська влада?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 16:09
До Чорної кави. Кропива - лакмусовий папір, який дає можливість наочно показати "проффесіоналізм" цієї команди.
Тупий Показати IP 11 Вересня 2008 18:40
Чудове формулювання "для підготовки до зими"... Значить згідно усіх попередніх планів Луцьктепло без цих шести мільйонів не планувало готовитись до зими? Чи міські владці не планували виділяти кошти для підготовки до зими? І ще, як я пам'ятаю приблизно півроку тому місьрада приймала рішення про відміну дотацій (як на мене справедливе рішення), а тепер знову дотації "для підготовки до зими"???
Анонім Показати IP 20 Вересня 2008 18:17
До Тупого. "Луцьктеплу" якраз дотація і потрібна, люди ще за липень заробітної плати не отримали. Як їм жити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus