USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школа на Волині просить шкільний автобус замість мобілізованого

5 Квітня 2016 20:30
Директор Локачинської школи звернулася до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з проханням вирішити проблему відсутності шкільного автобуса, який забрали на потреби АТО ще 2 роки тому.

Про це повідомляє сайт міста Луцька.

Зі слів Оксани Сахарчук, раніше у школи було два шкільних автобуси. Втім, ще два роки тому один із них забрали для потреб АТО. А тепер щоранку повинні довозити до школи 138 школярів одним автобусом. До того ж, цим же автобусом доїжджають діти ще до двох шкіл.

«Не маю навіть можливості відремонтувати автобус. Раніше, коли один виходив з ладу, то можна було довозити дітей іншим. А зараз такої можливості немає, бо автобус один», – аргументувала директор школи.

Натомість Володимир Гунчик повідомив, що школа-гімназія в Локачах має можливість отримати додатковий автобус через закриття малочисельних шкіл, оскільки туди довозитимуть дітей із закритих навчальних закладів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, при тому, що на Волині для перевезення учнів не вистачає автобусів, транспорт мобілізували в зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
завод Богдан Показати IP 5 Квітня 2016 22:03
просить, значить дадуть. От шкода що автобус порошеновський буде коштувати 1,6 млн при його реальній вартості 600-800 тис.решту вкрадуть.......
Таня Показати IP 6 Квітня 2016 11:31
Зараз влада на місцях має прискоритися у розробці проектів і прийнятті рішень, які дозволять максимально ефективно використати надані державні кошти заради поліпшення умов життя у кожній громаді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus