USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проєкт добудови школи №13 у Луцьку подали на ДФРР

23 Грудня 2020 13:39
Проєкт добудови 13-ї школи в обласному центрі Волині подали на ДФРР, він входить в п’ятірку об’єктів по Волинській області.

Про це йшлося 23 грудня під час засідання позачергової 2-ї сесії Луцької міської ради.

Луцький міський голова Ігор Поліщук поінформував, що на ДФРР подавали проєкт добудови 13-ї школи, він увійшов в п’ятірку об’єктів по Волинській області. Також на ДФРР подали проєкт добудови спортзалу в 27-й школі.

Окрім того, Ігор Поліщук зауважив, що передбачать кошти на добудову школи у Заборолі та на завершення робіт в Княгининівській школі та садочку.

«За останній час завдяки програмі НЕФКО було зроблено багато капітальних ремонтів шкіл та дитячих садочків, в наступному році ця програма продовжиться. Плануємо модернізувати дев’ять садочків та школу № 10. Також ми подали на ДФРР садочок № 15», – розповів міський голова.

Нагадаємо, що під час однієї із комісій йшлося про те, що 21 рік школа № 13 у Луцьку функціонує без спортивного залу, їдальні та виробничих приміщень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus