USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Шмигаль сказав, хто очолить Міносвіти й Мінстратегпром

18 Березня 2023 18:57
Міністром освіти планують призначити Оксена Лісового, а міністром стратегічних галузей промисловості – Олександра Камишіна.

Про це повідомив прем’єр Денис Шмигаль у Telegram, передає УП.

«Сьогодні на засіданні фракції політичної партії «Слуга народу» обговорили кадрові зміни в уряді, які заплановано на наступний тиждень: звільнення міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, призначення міністром освіти і науки Оксена Лісового, звільнення з посади міністра стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна, призначення на посаду міністра стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна», – написав він.

Шмигаль також повідомив, що віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров буде опікуватися ще низкою напрямків, окрім діджиталізації. Його майбутня посада – віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України.

Нагадаємо, 17 березня стало відомо, що Сергій Шкарлет йде з посади міністра освіти та науки України, він сам подасть у відставку.

За даними джерел УП, на посаду очільника МОН розглядали директора Малої академії наук і добровольця 95-ї бригади Десантно-штурмових військ Оксена Лісового, держсекретарку МВС Інну Ящук та народну депутатку Юлію Гришину.

Голова «Укрзалізниці» Олександр Камишін 27 лютого оголосив, що подає у відставку й очолить офіс з євроінтеграції «Укрзалізниці» в Європі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну да Показати IP 19 Березня 2023 08:16
Камишин підняв залізницю зарплати виросли в четверо можна і на міністра

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus