USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шиба зрадив Батьківщину»: політсила підтримала кандидата у мери Луцька Ігоря Поліщука

4 Листопада 2020 09:36
Луцька міська партійна організація ВО «Батьківщина» підтримала кандидата у мери Луцька Ігоря Поліщука.

Відповідну заяву розмістили на офіційному сайті партії.

У тексті заяви йдеться про те, що колишній член партії ВО «Батьківщина» Богдан Шиба «зрадив партію та її ідеали, тим самим зрадивши вибір лучан, які голосували за «Батьківщину». Період керівництва Богдана Шиби запам’ятався відсутністю вирішення актуальних господарських проблем міста, численними невиконаними обіцянками, неповернутими кредитами та кабальними лізинговими угодами».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МІЛЬЙОНИ НЕВИКОНАНИХ ОБІЦЯНОК ТА ВІДКАТИ. ЯК ГОСПОДАРЮВАВ У ЛУЦЬКУ БОГДАН ШИБА

Також партійці акцентували, що підтримують Ігоря Поліщука, бо він – «чесна, принципова, порядна людина, активний і фаховий юрист, депутат міської ради з досвідом».

Далі подаємо текст заяви без змін:

Шановні лучани!

15 листопада цього року має відбутися другий тур виборів Луцького міського голови. Кандидатами на цю посаду є представник партії «За майбутнє» Ігор Поліщук та самовисуванець, колишній член партії ВО «Батьківщина» Богдан Шиба.

Кожна політична сила періодично постає перед необхідністю робити вибір і оголошувати про свою позицію.

Ми не можемо підтримувати Богдана Шибу, який свого часу став міським головою лише і завдяки рейтингу партії та авторитету Юлії Тимошенко. У подальшому він зрадив партію та її ідеали, тим самим зрадивши вибір лучан, які голосували за «Батьківщину». Період керівництва Богдана Шиби запам’ятався відсутністю вирішення актуальних господарських проблем міста, численними невиконаними обіцянками, неповернутими кредитами та кабальними лізинговими угодами.

У той же час Луцька міська партійна організація ВО «Батьківщина» офіційно заявляє про підтримку Ігоря Поліщука. Він – чесна, принципова, порядна людина, активний і фаховий юрист, депутат міської ради з досвідом. Він впевнений у своїх здібностях та пропонує чітку програму дій задля майбутнього міста. Переконані, що з ним Луцьк має великі перспективи.

Обʼєднавши зусилля з метою розвитку майбутньої громади, спільно ми зможемо працювати на благо нашого міста, його успіху та процвітання.

Луцька міська партійна організація ВО «Батьківщина»

Зазначимо, що не неоднозначну реакцію викликала кандидатура Шиби і в місцевому майданному середовищі. Як повідомляє ВолиньПост, ще в 2014 році під час оголошення складу виконавчого комітету Народної Ради Волині на віче у Луцьку присутні освистали Шибу, коли ведучий оголосив його ім’я. Коли нардеп Євген Мельник зі сцени Майдану заговорив «також прийнято рішення обрати Собуцького Миколу, який буде начальником аграрного управління, Богдана Шибу прийнято рішення обрати заступником…», юрба стала незадоволено гудіти, почулися свист і крики «Геть!», «Ні!», «Проти!», «Фу!» тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 4 Листопада 2020 13:19
а що тут дивного? Не вперше!
999 Показати IP 4 Листопада 2020 13:43
Ну Шиба, то таке, а Батьківщина то щось....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus