USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шиба: «Хто не з Басом, той - контрабас»

28 Березня 2013 15:59
Депутати Луцької міської ради прийняли рішення надати дозвіл комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс» на здійснення державно-приватного партнерства. Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 39 сесії Луцької міської ради 28 березня.

Чимало обранців громади висловили незадоволення роботою підприємства «АвтоПаркСервіс», зокрема його керівника Олександра Кралюка, а відтак надавати дозвіл на пошук приватного партнера довго відмовлялися.

Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук зауважив, що він незадоволений результатами перевірки діяльності комунального підприємства. Зокрема, він зазначив, що коли перевіряли, як збирають гроші на вулиці Єршова з паркувальників, то кількість коштів, які передали в касу працівники «АвтоПаркСервісу» з припаркованих авто, була менша, ніж, нібито, мала б. «Давайте поміняємо керівника «АвтоПаркСервісу» - поставимо Тараса Баса», - висловив свою позицію Євгеній Ткачук.


Депутат Андрій Калахан, натомість висловив іншу думку: «Людина спочатку працювала на чолі підприємства і було все нормально. А останнім часом він є (Олександр Кралюк - авт.) суб’єктом якихось своїх інтересів, корупції. Не вірю».

Натомість депутат Луцької міської ради Артур Василевський підтримав Євгенія Ткачука: «Приділяється увага лише парковкам на Єршова, а біля посольства теж має збирати гроші «АвтоПаркСервіс», але натомість збирає там гроші якась інша невідома структура. Хто не давав працювати. Мати мільйони прибутків і лише давати «копійки» в бюджет – це знущання».

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська звернулася до депутатів надати дозвіл «АвтоПаркСервісу» працювати з приватними інвесторами: «Вони не просять гроші з бюджету, а просять у межах чинного законодавства навести лад у своєму підприємстві. Не можна голосувати так, відштовхуючись, хто кому подобається. Не подобається Василевський, давайте заберемо у нього теплові мережі, не подобається ще хтось, - теж щось заберемо».

У заключному слові депутат Луцької міської ради і водночас заступник директора «АвтоПаркСервісу» Тарас Бас зауважив: «На сьогодні щодо збирання коштів з паркування в законодавстві відбулися зміни і ми не можемо в повній мір виконати ці вимоги. Лише на засадах партнерства з приватниками». Депутат Богдан Шиба звернувся до депутатів, щоб підтримали проект рішення: «Хто не з Басом – той контрабас».

У результаті депутати таки надали дозвіл КП «АвтоПаркСервісу» на пошук партнерів. Але, мовляв, щоб усе було прозоро, вирішили створити конкурсну комісію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
небайдужий Показати IP 28 Березня 2013 16:13
за такою логікою , хто з Шибою - той пришиблений
бодя Показати IP 29 Березня 2013 01:19
Контра
Зірка Показати IP 29 Березня 2013 11:15
він у нас знаний віршувальник(( колись відповів на мій запит: не кажіть, що ви живете на відшибі, коли у вас мер Шиба..((( оце все, що почула на прохання про допомогу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus