USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Шиба підтримував і підтримує комунальників – принципово

27 Листопада 2009 15:57
Сьогодні, 27 листопада, луцький мер Богдан Шиба у Палаці культури Луцька відзвітувався про виконання Програми соціально-економічного розвитку Луцька – пише ЗІК.
«Я принципово підтримував і підтримую роботу комунальних підприємств», – зазначив Шиба.
За його словами, за минулі три дні в луцьких тролейбусах провели візуальний підрахунок пасажирів. Богдан Шиба розповів і про те, якими виявилися результати «дослідження». Мовляв, лише 10% пасажирів платять. Проте у розподілі субвенції за пільгові перевезення для Луцька закладено, що проїзд оплачують половина пасажирів.
«Так появляється чорна діра», – зазначив Луцький міський голова.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 27 Листопада 2009 20:59
Цікаво, хто той підрахунок проводив? Це що комісія міськради запрацювала? І що означає візуальний підрахунок пасажирів? Особисто я в підрахунки "на глазок" вже давно нікому не вірю.
анонім Показати IP 27 Листопада 2009 22:42
підтримує мер тих ,хто носить відкати з доходу комунальних підприємств.хто ж просто працює для людей (персоналу) ,хоча й фахово виконує роботу-Шибі не потрібен!
Юка Показати IP 27 Листопада 2009 23:45
а що вони очікували, адже усім давно відома істина, що тролейбуси - це транспорт пенсіонерів, тому 10% платних пасажирів - за щастя
ЛГІС Показати IP 28 Листопада 2009 01:18
Юка, аноним,сеал-Ви краще б поставили питання про необхідність захисту влади і зокрема підтримати Шибу, який намагаеться законним шляхом на основі предметнго аналізу довести штучність створення у обласному центрі кризи єлектротранспорту. Перераховують на райони зайві гроші, а в Луцьк дають грошібез певного аналізу. Гроші направляє оласть. І вона повинна вивчити на що і як давати фінанси. Луцька влада вимушена виконувати функції відділу обласної влади, що б захистити в першу чергу літніх людей громади і студентів.
seal Показати IP 28 Листопада 2009 22:48
До ЛГІС. Вибачте, але виконуючи функції відділу обласної ради міська рада так захистила студентів (та й інших громадян), що нічого кращого не придумала, як підняти ціну на проїзд. А літні люди як їздили безкоштово, так і їздять, адже норм законів ще ніхто не відміняв. І ще раз пробачте, про який грунтовний аналіз йдеться мова? Відповідну комісію по транспорту було створено ще два тижні тому, а результат роботи ( не дивлячись на кризу в луцькому управлінні елктротранспорту) нульовий! Візуальний підрахунок пасажирів - це просте окозамилювання. І скажіть будь-ласка, причому тут луцькі маршрутки. Я ще можу зрозуміти підвищення вартості проїзду у тролейбусах. Нехай. Але у маршрутках? Що дохазянувалися так, що немає чим лізинг сплачувати і вирішили залізти у кишені громадян і таким чином вирішити проблему? Оце так турбота про жителів міста. Нічого не скажеш. Я готовий підтримувати владу міста, але тільки в розумних починаннях і якщо це не сильно вдаряє по моїй кишені. Але якщо за мій рахунок намагаються вирішувати свої проблеми, то пробачте.....
вого КРОК Показати IP 29 Листопада 2009 11:44
«Я принципово підтримував і підтримую роботу комунальних підприємств»....Богдан Павлович комунальні підприємства є структурною частино міської виконавчої влади,яку Ви поки очолюєте,й Ваш прямий ОБОВЯЗОК забезпечити якісну роботу останніх а не демонструвати "цісарську" лояльність!!!Вже набридає: Богдан Шиба розповів і про те, Богдан Шиба розповів і про се!Викладіть реальні результати тролейбусних "оглядин" як оглядали й чим міряли пасажирів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus