USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Шиба позбавив посади заступника Стемковського

4 Серпня 2009 10:53
Розпорядженням Луцького міського голови із посади заступника директора департаменту ЖКГ мерії звільнено Євгена Лисака. Відповідне розпорядження градоначальник Богдан Шиба озвучив сьогодні, 4 серпня, під час апаратної наради в муніципалітеті, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, оперативка розпочалася із привітань. Міський голова привітав директора департаменту молодіжної політики та спорту Володимира Пащенка, який сьогодні святкує день народження.
Далі Богдан Шиба розповів, що міськрада минулого тижня ухвалила правила благоустрою. За підсумками триденного виконання рішення Луцькради в неділю було проведено перевірку з об’їздом вулиць і з’ясувалося, що завдання, які були поставлені перед посадовцями, не виконані. Тому міський голова озвучив розпорядження, яким оголошено догани трьом посадовцям департаменту ЖКГ. Окрім того, із посади заступники директора департаменту із 5 серпня звільнено Євгена Лисака.
Міський голова додав, що тепер перевірки благоустрою триватимуть щонеділі, тож «подяки» можливі і в подальшому.
Під час прес-конференції Богдан Шиба розповів, що підписання угоди про охорону центрального парку імені Лесі Українки між КП «Зеленгосп» та Луцьким МВ УМВС – «на стадії уточнення, скільки це буде коштувати».
Довідково:
Директором департаменту ЖКГ мерії є заступник міського голови Владислав Стемковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 11:06
Як казав один сантехнік в анекдоті - тут вентилем не обійдешся, тут систему міняти треба ;))
анонім Показати IP 4 Серпня 2009 12:32
Вітаю Пащенка!!!!
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 16:12
І куда він його подів???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus