USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба вже купив ваги, аби вирішити фінансові проблеми Луцького підприємства електротранспорту

27 Травня 2009 14:16
Луцькі депутати 26-ма голосами «за» підтримали питання щодо створення у місті філії «Служби автомобільних перевезень Луцького підприємства електротранспорту». Про це 27 травня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Рішення про створення філії означатиме, що буде створена структура, яка окремо займатиметься обліком автобусних перевезень. Це був перший крок до покращення фінансової ситуації на підприємстві, – сказав міський голова Богдан Шиба.
 
Депутати Луцькради зауважили, що для вирішення фінансових питань підприємства можливо треба буде приймати й більш кардинальні рішення. Проте, вони повинні бути зваженими. «Рішення будуть зваженими. Ваги я вже купив», – сказав пан Шиба.
 
Довідково:
 

У Луцьку фахівці зараз розробляють варіанти для чіткого та максимального обліку пільговиків, які користуються послугами комунального транспорту. Цей підхід зумовлений тяжким фінансовим становищем підприємства електротранспорту, – розповів під час прес-конференції сьогодні, 19 травня, міський голова Богдан Шиба. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Міський голова зазначив: «Ми недаремно провели виїзне засідання виконкому на підприємстві електротранспорту, щоб виплата зарплати працівникам не виглядала як одноразова акція».
 
Наразі в мерії вже мають інформацію про фінансовий стан підприємства, яку глибоко проаналізують. За словами міського голови, аби стабілізувати ситуацію, це питання винесуть на сесію Луцькради.
 
Наразі одне із головних завдань – впровадження чіткого обліку пільговиків, щоб знати реальну картину із пільговими перевезеннями.
 
«Упродовж трьох місяців ситуація на підприємстві має бути вирівнена», – додав керманич міста.
 
Стосовно обліку пасажирів-пільговиків, то зараз фахівці розробляють кілька варіантів, з яких буде обрано, за словами пана Шиби, найоптимальніший. Однак поки що називати можливі варіанти градоначальник не хоче, – каже, що рано.
 
Окрім того, на Луцьке підприємство електротранспорту чекають і структурні зміни, однак «кадрової революції» не буде. За словами міського голови, влада хоче відділити мух від котлет – тролейбуси окремо, а маршрутки – окремо. Для цього, очевидно, у структурі підприємства буде створено профільні підрозділи, які відповідатимуть за окремі види транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus