USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ще три рази по стільки»: скільки Луцьку треба грошей, аби вирішити всі проблеми

22 Січня 2014 08:17
Луцьк отримав 40 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток, згідно з Законом України Про державний бюджет 2014 року.

Частина цих грошей піде на будівництво 2 черги сміттєвого полігону в Брищі

Про це розповів перший заступник міського голови Святослав Кравчук у ефірі телеканалу «Нова Волинь» вчора, 21 січня.

На запитання, чи вистачить 40 мільйонів, щоб вирішити всі проблеми міста посадовець відповів, що коштів завжди недостатньо. Чіткого розподілу цих грошей поки немає, але вже відомі деякі об’єкти, на які планують їх витратити.

«На будівництво 2 черги полігону в Брищі треба близько 15 мільйонів. Також гроші підуть на будівництво садочків, на їх розширення і реконструкцію», - повідомив Святослав Кравчук.

А для того, щоб вирішити більшість міських проблем треба, як мінімум, «ще три рази по стільки», додав заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus