USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Січені рани на тілі: на Київщині затримали виховательку, яка катувала дітей

2 Лютого 2023 18:34
На Київщині затримали і повідомили про підозру жінці, яку підозрюють у катуванні дітей, позбавлених батьківської опіки.

Про це повідомляє Українська правда. Життя.

«Вихователька дитячого будинку на Фастівщині, замість того аби оберігати і турбуватись про підопічну, відверто катувала 9-річну дівчинку. На тілі малолітньої виявили січені рани. Найгірше те, що такі огидні методи «виховання» у цьому закладі за попередніми даними застосовувались вже не вперше», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.

Зі слів речниці Нацполіції Київщини Ірини Прянішнікової, до правоохоронців звернувся чоловік, який у 2020 році отримав офіційне опікунство над 19 дітьми, які позбавлені батьківської опіки. Саме він повідомив, що виявив на тілі однієї з підопічних тілесне ушкодження – січені рани.
Жінка, яку підозрюють у побитті працювала там неофіційно понад 20 років. Допомагала з вихованням дітей.

«У вечір, коли надійшов виклик до правоохоронців, вона спілкувалась з 9-річною дівчинкою. Стався конфлікт. Жінка наказала виконувати домашнє завдання. Дитина розгубилась чи не хотіла робити. «Вихователька» відвела її в пральню, наказала іншій дитині принести гілку і почала бити дитину по ногах та сідницях», – повідомила речниця Нацполіції.

З її слів, жінка нанесла щонайменше три удари. Інша дитина почала заступатися за подругу. «Вихователька» вдарила по руці і її.

Діти повідомили опікуну про інцидент, він звернувся в поліцію.

Від опікуна забрали всі 19 дітей. Вони знаходяться в лікарні і чекають обстеження. А також на з’ясування всіх обставин події.

15 дітей підтвердило, що жінка застосовувала фізичне насильство і що це було не в перше. Крім цього, правоохоронці виявили ще одну дитину зі схожими побоями.
Підозрювана свою вину повністю визнає. Жінку затримали та направили до суду клопотання про те, щоб їй присудити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зі слів речниці, за побої і знущання жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus