USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У РПЦ закликали Держдуму Росії заборонити аборти і дозволити бити дітей

19 Травня 2017 07:00
Намісник Новоєрусалимського монастиря Феофілакт попросив депутатів заборонити аборти і дозволити фізично карати дітей, повідомляє Depo.ua.

Архімандрит висловився на засіданні міжфракційної робочої групи Держдуми по захисту християнських цінностей.

"Аборт повинен бути визнаний вбивством. На цей закон все-таки треба звернути увагу, і він повинен бути прийнятий", - сказав він.

Зі слів священнослужителя, заборона на фізичне покарання дітей суперечить Святому Письму. Не можна прирівнювати дітей до батьків і забороняти християнське виховання, додав Феофілакт і підкреслив, що закон вимагає коректування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 19 Травня 2017 08:53
Фейк
корінний лучанин Показати IP 19 Травня 2017 09:57
РПЦ просив дозволити бити ногами.(джерело-перевірений анонім)
Анонім Показати IP 19 Травня 2017 12:04
Навіщо так? Аборт - це дійсно вбивство. А щодо виховання, то церква не за "биття" я треба не перекручувати - а проти втручання держави у процес виховання. Я, наприклад, проти того, щоб поліція приїжджала на кожен крик, або щоб боятись свого пуцвірка шльопнути по дупі! В Німеччині вже діти "стучать" на своїх батьків коли ті не дають кишенькових грошей чи не пускають на дискотеку! А за ляск - забирають дитину, так швидко, ніби вона знаходиться в смертельній небезпеці! Так що РПЦ за здоровий глузд, а не за "избиение младенцев"
Пасажир Показати IP 19 Травня 2017 14:20
ПГМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus