USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцька радіостанція у свій день народження спалила пульт. ФОТО

19 Листопада 2010 18:30
Луцька «ефемка» відсвяткувала день народження – радіостанції «СіД FM» виповнилось сім років від часу першого виходу в ефір.

Сьомий «новий рік» працівники радіо відзначили 18 листопада з курйозами, подарунками та гарним настроєм.

«Двері не закривались, червона доріжка не згорталась і дівки з короваями працювали цілий день», – жартує ведуча Вікторія Жуковська.

Вона ж розповіла, що постійні слухачі, аби засвідчити свою прихильність, подарували колективу на день народження велике скляне серце.

«Ми вранці 18 листопада стартували у оновленому форматі, але спалили пульт, тому слухачі тішили свої вуха тільки музикою впродовж дня. Непоганий вийшов старт нового року», – додала Жуковська.

А директор радіостанції Андрій Зубенко поділився, що святкова дата спонукала колектив поміркувати над певним оновленням ефіру, хоча кардинально «СіД FM» не зміниться. Відтак, прокоментував він, їхні радіослухачі зможуть почути більше хітів 80-років, побільшає й російського року.

«Буде багато інтерактивів, розіграшів. Побільшає випусків новин. Раніше у нас було два, а тепер тричі на день. Також вітальна програма триватиме впродовж усього дня», – похвалився Зубенко.

Нині на радіо «СіД FM» працює троє ведучих – Андрій Зубенко, Вікторія Жуковська та Роман Вербич. Крім них, з випусками новин та власною передачею у ефірі щодня з’являється Тамара Приймак. Допомагає усім звукорежисер Антон Кондратюк.

Також у ефірі радіостанції часто бувають місцеві ді-джеї – вони мають власний проект «PARTY'тура», розповів Зубенко.

Довідково:

Радіостанція «СіД FM» – перша комерцiйна радiостанцiя Волинi. Перший (технічний) вихід в ефір відбувся 18 листопада 2003 року. Вже за день, 19-го листопада, станція запрацювала на повну потужність – з усіма інтерактивними та авторськими проектами.

Ефірна частота – 102,4 МГц. Потужність передавача — 100 Вт. Зона постійного впевненого прийому – Луцьк та радіус 30 км.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Діма Показати IP 19 Листопада 2010 19:36
Ніби в гостях на радіо побував!
inna Показати IP 19 Листопада 2010 21:12
lublu sid. horosha ukrainska muzyka dobre, sho sid nepopsove radio
Tarantino Показати IP 19 Листопада 2010 22:02
Я, даруйте, СІД-ФМ тепер слухати не маю змоги, але скажіть, там і далі ігнорують російську попсу?
Мирон Показати IP 19 Листопада 2010 22:30
А це ще раз доказує, що пяному до апаратуризась.
Анастасія Передрій до Мирон Показати IP 22 Листопада 2010 23:09
вранці ще всі тверезі були )
Вова Показати IP 19 Листопада 2010 23:35
Ага, нема там рос.попси, то добре. Кажуть російський рок добавили, побачим-почуєм!
Таська Показати IP 20 Листопада 2010 00:51
Аякже! В них формат такий. Російська попса є й хороша, але її ой як не бракує на інших радейках. Тому я ЗА такі радіостанції! Вони потрібні, бо є слухачі, є аудиторія. Люди ж весь час дзвонять, замовляють пісні, є й постійні слухачі. Я дуже рідко телефоную, але слухаю ну майже кожного дня. Просто СіД мені вже давно подобається. Тому принагідно вітаю колектив тут з їхнім святом! Успіхів вам, таланти!
Анатолій Котлюк Показати IP 20 Листопада 2010 09:44
І то правда а то їдеш в цих маршрутках і слухаєш російську попсу або російськомовну і навіть переключити нема на що, всюди одне й теж. Успіхів Вам!
Ласковая Показати IP 22 Листопада 2010 10:59
Молодці, класно у вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus