USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сільгосптоваровиробники Волині об’єдналися

19 Червня 2009 13:18
На Волині утворилася спілка громадських організацій «Асоціація сільськогосподарських товаровиробників Волинської області». Її установча конференція відбулась 19 червня у сесійній залі Волинської облради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Відкрив конференцію голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк. На його думку, новостворена організація має захищати насамперед одноосібника як найменш захищену категорію селян, від «безчинства товарозаготівельників». Пан Грицюк проінформував, що асоціації сільгоспвиробників вже створені у всіх районах Волині, окрім Любомльського та Ковельського. «За місце під сонцем треба воювати, треба об\'єднуватись...», – зазначив Анатолій Гриюк, звертаючись до делегатів. За словами очільника Волиньради, на конференцію з 62-х делегатів прибули трохи більш ніж 40.
 
Начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності Волинської обласної ради Інна Міщук розповіла про мету, ціль, завдання та про інші юридичні питання, що стосуються новоствореної Асоціації. Начальник відділу з питань бюджету, економічної політики та моніторингу виконавчого апарату облради Алла Яценюк коротко охарактеризувала економічний аспект утворення цієї спілки. На думку пані Яценюк, зараз спостерігається дискримінація на ринку сільських товаровиробників, а «на селі ми маємо пасивність мешканців». Ці та інші проблеми намагатиметься вирішувати Асоціація.
 
Делегати установчої конференції прийняли рішення щодо створення «Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Волинської області», ухвалили її статут. Головою Правління обрали голову Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Іваничівського району Валерія Демковського. Його заступниками стали фермер Василь Івашенюк та одноосібник Сергій Філіпчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus