USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільрада, яка не заробляє на себе, хоче стати центром громади

14 Вересня 2015 09:39
Сім сільських рад на Волині не виконали місцеві бюджети.

Натомість одне з таких поселень прагне стати центром об’єднаної громади. По це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації сьогодні, 14 вересня.

Так, згідно з довідкою департаменту фінансів, яку озвучив голова ОДА Володимир Гунчик, 7 селищних та сільських рад не виконали свої бюджети: Мар’янівка Горохівського району, Грудки Камінь-Каширського району, Хотешів Камінь-Каширського району, Мала Глуша і Щитинь Любешівського району, Кобче Рожищенського району та Мизове Старовижівського району.

Разом з тим, очільник ОДА повідомив, що, приміром, Хотешів претендує на те, щоб стати центром об’єднаної територіальної громади. Однак, центри громади мають бути лідерами, адже головний принцип об’єднання громад – самодостатність.

А в цьому випадку селищна рада, яка навіть на себе не заробляє, планує покращити стан справ за рахунок сусідів.

Зрештою, голови райдержадміністрацій отримали доручення запросити на зустріч голів згаданих сільських і селищних рад, де обговорити можливість надання допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 14 Вересня 2015 11:23
Вже би дали Маковецькому жовту карточку - чи що?!)
Ліквідатор злодіїв У Показати IP 31 Жовтня 2017 12:03
Спочатку червону голові ОДА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus