USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сільради Волині приховують інформацію щодо реєстру земельних ділянок

25 Січня 2016 10:30
Окремі сільські та селищні ради Волині «обманюють» учасників АТО, подаючи до владних структур хибну інформацію стосовно наявності земельних ділянок для учасників АТО.

Про це під час оперативної наради повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Так, з його слів, волинські сім’ї учасників АТО повинні мати доступ до інформації про наявні земельні ділянки на території області. Саме на цьому закцентував увагу присутніх на апаратній нараді губернатор, звернувшись до начальника Головного управління Держгеокадастру в області Василя Василенка.

«Деякі сільські ради надають інформацію про те, що на території цих же сільських рад відсутні земельні ділянки для учасників АТО. Але, згідно з інформацією наданою Держземкадастром Волині, це не зовсім так. Виявилось, що на території сільських рад є земельні наділи, але чомусь учасникам АТО відмовили в їх наданні. Утім, хочу зауважити, що у нас є достатньо ресурсів для того, аби перевірити, чи є необхідні земельні ділянки в наявності, чи ні. Не треба обманювати облдержадміністрацію, а тим більше учасників АТО», - зауважив Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АТО Показати IP 25 Січня 2016 12:44
минув уже рік як я повернувся з зони АТО, писав у багатьох сільрадах, немає відповіді ніде. Хотів через знайомих спробувати, в одній із сільрад Луцького району голова сказав, що треба заплатити 2000 дол. щоб він тільки почав зі мною говорити.......
Серж Показати IP 25 Січня 2016 14:35
Скотство, одним словом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus