USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сільські ради Волині лишаються без голів

7 Квітня 2015 16:42
Дві сільські громади у Володимир-Волинському районі залишилися без сільських голів. Вони достроково припинили свої повноваження у зв’язку з виходом на пенсію.

Відбулося це у зв’язку з тим, що 1 квітня вступили нові зміни до законодавства про порядок видачі пенсій працюючим пенсіонерам, які займають спеціальні посади. Держслужбовцям, прокурорам, суддям, народним депутатам пенсія виплачуються лише після звільнення. Тому пенсіонери отримали право вибору: працювати й отримувати зарплату, або звільнитися й отримувати лише пенсію.

У Володимир-Волинському районі двоє сільських голів виявили бажання піти на пенсію це – Ласківський Роман Шпіля та П’ятиднівський Алла Куницька.

Їхні заяви були задоволені сесіями відповідних сільських рад.

До чергових місцевих виборів, що повинні відбутися восени 2015 року, обов’язки сільських голів виконуватимуть секретарі сільських рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
7777 Показати IP 7 Квітня 2015 21:56
Голова не хоче працювати на одну заробітну плату, а секретар має виконувати і свої обовязки і обовязки голови на одну заробітну плату. На посаду сільського голови ніхто і нікого не заставляв іти, пішов на вибори, люди проголосували будь добрий допрацюй свій термін. А то виходить, що ішов на вибори для того щоб захищати свої інтереси, а не інтереси громади.
Анонім до 7777 Показати IP 8 Квітня 2015 09:48
Влада вчергове кинула пенсіонерів. Сільські голови не виняток. В реакції нема нічого дивного.
с.голова Показати IP 8 Квітня 2015 10:10
для :умніків:-піди попробуй головою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus