USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Сільський голова Кузичів пояснюватиме фахівцям, чим він керується при перерозподілі земель

4 Грудня 2008 17:04
На особистий прийом до першого заступника голови Волинської ОДА Віталія Заремби звернулись дві мешканки села Кузичі Луцького району з проблемами щодо приватизації земельних ділянок. Про це 4 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
Мешканки села Кузичі скаржились пану Зарембі  на неправомірні, на їх думку,  дії сільського голови. За словами жінок, сільський голова не дозволяє приватизовувати земельні ділянки, якими жінки користувалися багато років. Окрім того, сільський голова ці землі узагалі хоче конфіскувати.
«Сільський голова не видає довідок, чому він не дозволяє приватизовувати землі, а під час сесії депутатам взагалі не дав голосувати і сказав, що буде так, як він скаже», - обурювались панянки.
Натомість Віталій Заремба твердо пообіцяв, що «в облдержадміністрації створять комісію за участю представників земельних органів, управління капітального будівництва». Саме цим «фахівцям сільський голова пояснить, чим він керується при прийнятті рішень», - додав Віталій Заремба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus