USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім’я Бориса Клімчука не проти, аби його іменем назвали перинатальний центр

17 Вересня 2018 14:24
Родина українського державного й політичного діяча, дипломата, колишнього голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука дала згоду на те, аби комунальний заклад «Волинський обласний перинатальний центр» отримав його ім’я.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 17 вересня.

Як повідомила керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату облради Мирослава Якимчук, відповідну згоду підписала вдова Бориса Клімчука.

Остаточне рішення про перейменування закладу мають прийняти на черговому засіданні сесії облради.

Нагадаємо, ідея перейменувати перинатальний центр належить голові Волинської облради Ігорю Палиці, який зазначав, що саме Борис Клімчук був ідейним натхненником створення медзакладу та за життя зробив все можливе, аби волиняни отримували сучасну медичну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
11 Показати IP 17 Вересня 2018 15:01
Він що за свої кошти побудував що його іменем називати ?
Таки Да Показати IP 17 Вересня 2018 15:35
та об"єднайте всіх докупи і назвіть ,,КлимчукРоманюкКривицький перитональний центр".Без в честь когось названий він не буде нормально працювати!
Виборець Показати IP 17 Вересня 2018 16:37
пам"ятаю, як ще у 2000 році, перебував на держслужбі і, за вказівкою покійного Клімчука, здавали кошти на будівництво цього перинатального центру...
123 Показати IP 17 Вересня 2018 17:49
Якось "совком" попахує. Все має бути імені "когось". Зміниться влада знову будемо міняти назви?
так було Показати IP 17 Вересня 2018 19:45
Ну робив він багато на благо Волині, ну це не заперечиш... ну получалось покійного Бориса Петровича. ( я не його родичка і не була в партії - 100% без брехні)
Пацієнт Показати IP 18 Вересня 2018 08:47
Я не розумію навіщо це. Розпочати будівництво то одне а завершити то є інше. І крім Клімчука там ще багато посадовців причепних до будівництва та забезпечення обладнанням. То Палиця більше зробив то нехай його іменем буде назване. Клімчуку окреме дякую за роботу. А взагалі то медична установа якщо і має бути названа в честь когось то це тільки і честь тих людей які зробили вклад в медицину. Наприклад Філатова Амосова то ці люди життя рятували, відкриття в медицині робили і досвідом ділились щоб інші вчились а сказати що я хочу будувати перепатальний центр може кожен. Тому я не підтримую цю ідею.
До пацієта Показати IP 18 Вересня 2018 09:42
Філатова і Амосова не можна бо вони росіяни , в нас тіпа політика декомунізаціїїїї дерусифікації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus