USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Сім’ям учасників АТО мають безкоштовно надавати стоматологічну допомогу

4 Лютого 2015 16:49
Цього року в міському бюджеті передбачили понад 300 тисяч гривень на протезування зубів особам пільгових категорій. Водночас, фахівці міської стоматполіклініки можуть надавати послуги військовому госпіталю.

Відповідне рішення прийняли члени міськвиконкому під час засідання сьогодні, 4 лютого.

Так, головний лікар комунального закладу «Міська клінчна стоматологічна поліклініка» Олександр Кобись повідомив: на 2015 рік заплановано з міського бюджету 300 тисяч гривень на пільгове протезування. Це у тричі більше, ніж у минулі роки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ СТОМАТОЛОГИ ТОРІК ЗАРОБИЛИ БІЛЬШЕ 6 МІЛЬЙОНІВ

Водночас, разом зі звітом головного лікаря, члени міськвиконкому затвердили ще декілька ключових пунктів. Так, фахівці міської стоматологічної поліклініки надаватимуть допомогу військовому госпіталю щодо лікування та зубопротезування мобілізованих громадян. Однак, як згодом у коментарі пояснив начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель, це має відбуватися лише після звернення військового госпіталю.

Водночас, в рамках реалізації Комплексної програми допомоги сім’ям учасників АТО, в міській стоматполіклініці повинні надавати безкоштовну стоматологічну допомогу членам сімей учасників АТО. «На це гроші передбачені», - запевнив Федір Кошель.

Крім того, луцькі стоматологи хочуть налагодити співпрацю з провідними стоматологічними клініками Польщі, обмінюватися з ними досвідом. Відтак, міська рада планує звернутися до міст-партнерів, аби луцькі лікарі-стоматологи мали змогу навчитися сучасних європейських лікувально-діагностичних методик в рамках такої співпраці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 20:09
Безкоштовна ,,американська,,посмішка-учасникам АТО та їх родинам.А чорнобильцям,афганцям,одиноким пенсіонерам,малозабезпеченим родинам не потрібно.На них в Луцьку не розраховують.Відмінені пільги та підвищені тарифи ЖКГ-зменшення сімейного бюджету,а значить хватить тільки на супчик чи ріденьку кашку на воді,а для цього зуби не потрібні.А ще багатьом тепер не до сміху,ніхто зуби не побачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus