USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Сім'ям військових волинян пропонують відпочити на Світязі

14 Липня 2015 11:46
Волонтери Волині пропонують відпочинок для воїна та його сім'ї. Про це інформує Костянтин Зінкевич у групі ГО «Об’єднання активіст».

"Пропонуємо відпочинок на Світязі, в урочищі Гряда, для сім'ї військового (воїн+ сім'я). Неважливо, хто це - дембель чи на ротації, чи просто відпросився на декілька днів. Головне, що чоловік зможе відпочити 3-7 днів разом із сім'єю біля озера на базі у щирих людей", - інформує волонтер.

Зі слів Зінкевича, цей відпочинок забезпечують його друзі, які готові прийняти наших захисників і якігарантують дворазове харчування та теплу атмосферу.

"Реагувати можна вже (дзвоніть або пишіть в приват). Бо відпочинок можна розпочинати із завтрашнього дня. Сьогодні закінчується відпочинок у офіцера 51-ї бригади із сім'єю. Перед тим відпочивала сім'я бійця спецроти "Світязь", - додає волонтер.

Записуватись можна на весь період до кінця літа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мама Показати IP 14 Липня 2015 15:38
Вибори , скоро вибори.
До костика Показати IP 14 Липня 2015 23:50
Костичку не спіши обернись може ти не туди гребеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus