USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Сіті» – «Тоттенгем» повторити не вдалося, або Як «Волинь» грала з прем’єрліговим «Львовом»

18 Квітня 2019 18:03
Вчорашній божевільний матч Ліги чемпіонів між англійськими «Манчестер Сіті» та «Тоттенгемом» (4:3) луцькій «Волині» та ФК «Львову» повторити не вдалося, однак вболівальникам на трибунах не доводилося сумувати, адже на двох команди наколотили шість голів. До того ж, лучани зуміли зіграти внічию з прем’єрліговими гостями – 3:3.

Товариський матч між командами відбувся 18 квітня на стадіоні «Авангард» у Луцьку

Луцька «Волинь» мала пропускати тур Першої ліги чемпіонату, який за календарем повинна була б зіграти проти харківської «Кобри». Однак без футболу луцькі вболівальники не залишилося, адже «хрестоносці» зіграли товариську гру проти прем’єрлігового ФК «Львова», аби не втрачати ігрового тонусу. Відзначимо, що львів’ян нещодавно очолив Богдан Блавацький, тож коуч мав шанс подивитися, на що здатні його підопічні, натомість Андрій Тлумак також зміг перевірити найближчий резерв.

Перший тайм

Вже на 5 хвилині гості відкрили рахунок у матчі – у центрі захисту «Волині» виник коридор, крізь який розрізний пас від Педро да Сілви отримав Кадіна. Вийшовши сам-на-сам з Когутом, гравець львів’ян відправив м’яч у кут воріт «Волині» – 0:1.

Гості не встигли порадіти голу, як під час затяжної атаки «Волині» на 10 хвилині Сіаваш віддав на Карпенка до штрафного майданчика, який прошив воротаря львів’ян – 1:1.

Відзначимо, що обидві команди не соромилися атакувати та бити по воротах один одного, однак м’ячем більше володіли гості. Зокрема, на 17 хвилині Когут після удару головою вимушений був переводити «кулястого» на кутовий. А вже за кілька миттєвостей «Львів» отримав право пробити небезпечний штрафний: до м’яча підійшов нападник Дуарте да Сілва та, перекинувши стінку, відправив м’яч у сітку воріт господарів поля – 1:2.

Після забитого голу львів’яни продовжили тиск на ворота «хрестоносців», створивши кілька небезпечних моментів, натомість лучани здебільшого діяли на контратаках.

На 34 хвилині Когут зробив просто божевільний сейв, врятувавши свою команду від третього пропущеного голу після удару Педро да Сілви. Западня міг відновлювати паритет у матчі, однак на заваді став захисник львів’ян, який перешкоджав польоту м’яча.

В останні хвилини першого тайму «Волинь» перехопила ініціативу, зокрема дубль міг оформити Карпенко, втім не зумів поцілити у ворота після подачі зі штрафного. Через кілька хвилин Карпенко знову отримав шанс, однак на його удар з гострого кута зреагував голкіпер львівської команди.

А на 45 хвилині у штрафному майданчику гостей впав Хагназарі – суддя вказав на одинадцятиметровий. До «точки» підійшов Бартулович, який розвів м’яч та воротаря по різних кутах – 2:2.

Другий тайм

У порівнянні з першим таймом на полі у «Волині» залишилося лише чотири футболісти, які грали з перших хвилин, очевидно, тренерський штаб лучан на чолі з Андрієм Тлумаком прагнув дати шанс тим гравцям, які отримують не надто багато ігрового часу.

Вже на старті другої половини зустрічі Олексій Зінкевич зумів скористатися пожежею в штрафному «Львова», заколотивши «кулястого» у ворота гостей та вперше вивівши свою команду вперед у сьогоднішньому матчі – 3:2.

Зазначимо, що старт другого тайму активніше проводили лучани, володіючи ігровою та територіальною перевагою. Однак з часом гості оговталися та почали більше контролювати м’яч, зокрема в одному з моментів львів’яни ледь не зрівняли рахунок, але Ульянов вибив м’яч фактично з лінії воріт після прострілу-удару Алвеша. Той же Алвеш небезпечно пробивав здалеку, однак Неділько потягнув його удар.

Гості продовжували більше володіти м’ячем, однак до серйозних моментів справа не доходила. Натомість лучани добре діяли в захисті, щоправда не поспішали вибігати в контратаки, намагаючись зберегти результат, який їх влаштовував.

Однак на останній хвилині матчу Бруно Дуарте зумів замкнути подачу зі стандарту, зрівнявши рахунок у матчі - 3:3.

В підсумку, «Волині» вдалося показати хорошу гру з прем'єрліговим «Львовом» та перевірити найближчий резерв перед матчем з фіналістом Кубка України «Інгульцем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus