USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра у Луцьку «Волинь» зіграє з ФК «Прикарпаття»

30 Вересня 2018 23:24
1 жовтня на стадіоні «Авангард» «Волинь» зіграє з ФК «Прикарпаття».

Про це повідомляють на сайті ФК «Волинь».

Західноукраїнське дербі повертається до Луцька у новому форматі – цього разу підопічні Андрія Тлумака зійдуться з новим івано-франківським «Прикарпаттям» (так як зі старим у нас доволі «повноводна» історія протистоянь). Уперше цього сезону гратимемо у понеділок – воно й не дивно, адже ще у середу «Волинь» грала важкий матч Кубка України проти лідерів Першої ліги з «Дніпра-1». А до того – не менш тягуче протистояння з «Інгульцем».

З подвійного виїзду позитивного результату «Хрестоносцям» привезти не вдалося. Хоча, нічию у Петровому проти амбіційного «Інгульця» вважати провалом також не варто. Особливо зважаючи на ігрову ситуацію – свій гол волиняни пропустили вже у кількісній меншості. На кубковому фронті наш тренерський штаб вирішив дати шанс іншій частині кадрового складу. А поразка й виліт з турніру не закреслюють того факту, що головна наша атакувальна міць – Денис Кожанов (наразі – найкращий бомбардир Першої ліги), Дмитро Козьбан та Андрій Яковлєв – підійдуть до майбутнього поєдинку чемпіонату у своїй найкращій формі. Та й до перемог на рідному «Авангарді» наші футболісти уже встигли повернутися у позаминулому турі, коли обіграли «Балкани» (4:2).

Суперники з «Прикарпаття» – дебютанти Першої ліги. Утім, комфортне місце підопічних Володимира Ковалюка у середині таблиці показує, що колектив з Івано-Франківська уже освоївся у дивізіоні. Команда довго не могла виграти у себе вдома, зазнавши трьох поразок (зате вигравши на виїзді у «Інгульця»), однак у останніх турах «виправилася» і набрала 10 очок у п’яти матчах. А кропивницькій «Зірці» суперники взагалі влаштували розгром – 7:1.

Команда володіє досить зіграним складом, адже влітку пережила мінімальну міграцію, а також є досить організованою та «сухою» – сім з десяти матчів за участю «Прикарпаття» завершилися з рахунком 1:0. Тому «Волині» може знадобитися чимало зусиль для подолання івано-франківського опору. Проблем «Волині» можуть додати дискваліфікації основних гравців – проти «Прикарпаття» не зіграють Євген Неплях та Міха Горопевшек. Утім, симетрично з нашими втратами у гостей не зіграє літній новачок Василь Цюцюра – форвард, який ще узимку перебував у нас на перегляді, а цього сезону є одним із найкращих бомбардирів команди з Івано-Франківська з трьома голами у активі. Утім, боротьба у чемпіонаті лише починається, а наші футболісти виглядають готовими до неї. Тож у вечір понеділка вони гратимуть лише на переможний результат.

VERSUS

Між собою команди ще не зустрічалися, а тому найбільшою цікавинкою матчу буде персона головного тренера «Прикарпаття» Володимира Ковалюка, який гратиме проти своєї колишньої команди. Свого часу досвідчений гравець, який об’їздив майже всю Україну, тричі заїжджав і до Луцька, а за «Волинь» провів більше сотні матчів у Вищій та Першій лігах чемпіонату України.

АРБІТРИ

Команди на поле виведе столичний суддя Ігор Бич. Цього сезону він уже обслуговував матч за участю «Волині»: у Волочиську тоді наша команда переграла ще одного дебютанта Першої ліги – «Агробізнес» (2:0). Головному арбітру допомагатимуть асистенти – Володимир Коротін (Київ) та Геннадій Літвінов (Луганськ). Резервний арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Віктор Денисюк (Фастів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Рік заснування: 2016

Кольори клубу: зелено-жовті

Офіційний сайт клубу: http://fc.if.ua/

Головний тренер: Володимир Ковалюк

Поточне місце у турнірній таблиці Першої ліги: 9 (10 матчів, 4 перемоги, 1 нічия, 5 перемог, різниця голів 12:9, 13 очок)

Початок матчу о 19 годині. Пряма трансляція – телеканал «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus