USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Схаменіться, бо лихо вам буде!

21 Серпня 2009 12:00
Дорогі співвітчизники!
Події, які відбуваються останнім часом навколо моєї особи, змушують мене звернутися до громадян України, оскільки політичні спекуляції досягли такого масштабу, що можуть поставити Україну на грань широкомасштабного соціального вибуху.
Нагадую, що як голова міської громади, я виступив проти сваволі у громадських місцях платних найманців одного із кандидатів у президенти. Я виходив із того, що виборча кампанія офіційно ще не розпочалася і що на сьогоднішній день не існує офіційних кандидатів, тому засмічення обласного центру макулатурою сумнівного походження шкодить елементарному порядку у густонаселеному місті. Більш того, нелегальні мільйонні тиражі, тисячі наметів Яценюка, встановлені без усіляких дозволів, продовжують безкарно і нахабно діяти на всій території України, провокуючи таким чином справедливе обурення свідомих громадян.
Підтвердження цього – десятки зносів наметів і конфліктів по всій території України.
Однак мої заходи, які є не чим іншим, як проявом свідомої громадянської позиції, були подані як боротьба із кандидатом у президенти єврейського етнічного походження, а відтак – як боротьба в його особі проти євреїв України.
Із смітника історії було витягнуто жупел антисемітизму, який продажні засоби масової інформації роздули із банального вуличного провінційного конфлікту. Причому робилося це за відомими історичними аналогіями часів Богдана Хмельницького чи Симона Петлюри.
Зі всією рішучістю заявляю, що я, як і абсолютна більшість моєї нації, толерантно ставлюся до представників інших національностей, у тому числі і євреїв, які проживають в Україні. Більше того, я як міський голова наполегливо добиваюся, щоб в Ужгороді було повернуто місцевим євреям синагогу, яка стала філармонією при комуністах.
Хочу також нагадати, що мене неодноразово обирали міським головою і членом українського парламенту мешканці Ужгорода, який за етнічною багатоманітністю займає перше місце серед обласних центрів України. Тому запідозрити мене в антисемітизмі чи ксенофобії – це звалювати із хворої голови на здорову.
Разом з тим я не буду приховувати свого глибокого переконання, яке водночас є доконаним фактом, що громадянин Яценюк є на цих виборах ставлеником таких олігархів, як Пінчук, Фірташ, Коломойський, Червоненко, Рабинович. І не моя вина, що усі ці найбагатші українські мільярдери – єврейського походження.
Я з глибокою повагою ставлюся до громадян України єврейського, як і будь-якого іншого походження. Усі вони рівні перед Конституцією України, як і належиться цивілізованій європейській державі. Але, коли ми говоримо, що 80 відсотків національних багатств України належать кільком родинам, то це – саме родини пінчуків, коломойських, фірташів, червоненків, рабиновичів.
Вони забезпечили собі економічне панування над Україною, а тепер прагнуть ще й довічного царювання політичного, знахабніло пхаючи у президенти свого годованця Яценюка. І я вголос сказав про це, хоча ця гірка правда відома кожному простому, чи, як каже В.Ющенко, маленькому українцеві. За це масони винесли мені вирок – арештувати, посадити у камеру і фізично знищити.
У хід пущено колосальні гроші на підкуп найвищих посадовців, керівників правоохоронних органів, слідчих, журналістів. Масони виходять з того, що вони повинні жорстоко покарати Ратушняка, щоб це стало наукою для інших, щоб завтра не стало таких, як Ратушняк, мільйонів українців, які не будуть далі терпіти і мовчати, підкорившись своєму кріпацькому, рабському становищу.
У своїй знахабнілості вони мають нас за бидло і вважають, що можуть робити з нами що завгодно. Вкрадені мільярди залили їм очі, і вони не розуміють, що граються з вогнем. Із великим вогнем!
Вони жорстоко помиляються. Бо якщо вони здійснять розправу наді мною, завтра підніметься окупована ними вся Україна. І помаранчева революція виявиться безневинною витівкою на галявині, солодкою квіткою в порівнянні із отруйними ягодами, які доведеться пожирати саме їм.
Тож я попереджаю цей масонський олігархат: схаменіться, бо лихо вам буде! Сьогодні ви кинете за ґрати Сергія Ратушняка! Але ви не накинете ярмо на всю Україну, яка вас, ненаситних п\'явок, скине зі свого, хоч і ослабленого вами, але могутнього тіла.
Слава Україні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 12:06
що це, звідки це і чому без підпису?
Анонімыс Показати IP 21 Серпня 2009 12:23
це звернення мера Ужгорода Ратушняка до Народу України. Після того як він розгромив палатку яцинюка в Ужгороді, олігархи-жиди (червоненко, рабіновіч, пінчук...) почали вимагати щоб Ратушняка заарештували і організувати превибори мера... На мою думку, про олігархів він сказав точно на 100%!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 12:27
В психлікарню Ратушняка, там йому місце! Ще один космос!!!
михаил Показати IP 21 Серпня 2009 12:30
сколько мусора в интернете....такой бред ...сумашедшего
Юстас Показати IP 21 Серпня 2009 12:42
Це - Звернення Ужгородського міського голови Сергія Ратушняка з приводу його конфлікту з Арсенієм Яценюком (назвав його єврейчиком).
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 13:02
Хто може щось спростувати з наведених фактів?
Анонімис Показати IP 21 Серпня 2009 14:12
яцинюк спростував шо він єврей, а єврейська громада України визнає яцинюка євреєм, і закликає його не соромитись свого роду. а те шо пан яцюк на виборах є ставлеником таких олігархів, як Пінчук, Фірташ, Коломойський, Червоненко, Рабинович ніхто з них не спростовував....
Colonel Показати IP 21 Серпня 2009 16:01
Пане Ратушняк тримайтеся! УкраЇнцІ з Вами.ЖИДО-МАСОНСЬКИЙ ФАШИЗМ НЕ ПРОЙДЕ!!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 17:35
Ратушняк - тримайся!!! Підтримуємо на всі 100.
Анонім Показати IP 23 Серпня 2009 15:48
Тримайте Ратушняка!!! За гратами!!! не дайте дибілам позорити Україну!!!
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 09:47
Це точно не то слово дебіл позорить на весь світ ще й мер... таких треба тримати за гратами тількі не в тюрмі а в лікарні!!!
Анонім Показати IP 27 Серпня 2009 21:22
Те що ворогам України не подобається правда про них, видно з їх наїздів на Ратушняка. На ворє шапка горіт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus