USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки барикадам стояти на Майдані?

6 Квітня 2014 10:33
У суботу на Майдані влаштували чергове велике прибирання. Разом з небайдужими киянами активісти наводили лад у наметовому містечку, впорядковували прилеглі вулиці та викладали бруківку, йдеться в сюжеті ТСН.

Майданівці кажуть, хоч до Великодня ще два тижні – треба встигнути все прибрати. Хрещатик досі залишається частково перекритим, але Паркова алея знову проїзна. Попри купу суперечок, які точилися між активістами увесь тиждень, вулицю зрештою відкрили для автівок. Натомість активісти і Майдану, і "Правого сектору" спростовують чутки про те, що збираються прибрати всі барикади. Кажуть, у центрі Києва ті стоятимуть, як мінімум, до 25 травня.

"Проти "Правого сектору" ведеться така компанія, що навіть з такої прозаїчної акції, як саме елементарне прибирання, вже зробили якийсь інформпривід для того, щоб розповісти, що "Правий сектор" хоче зносити барикади - це, звичайно, абсолютно неправда", - заявив представник ПС Олег Однороженко.

"Сьогодні у нас прибирання, ніякі барикади ніхто не буде розбирати. Враховуючи те, що Майдан перейшов у стадію революції справедливості, революції правильних призначень, з приводу широкої люстрації. Ми не хочемо, щоби влада, яка в'їхала в парламент на крові і сльозах, перестала прислухатися до народу", - пояснила активістка Майдану Наталія Дідик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
коментар Показати IP 6 Квітня 2014 10:42
"Скільки барикадам стояти на Майдані?" ВІЧНО!!! Бо з такими людьми і політиками Україну постійно ковбасити буде!!!:(
ВОНО до коментар Показати IP 6 Квітня 2014 11:12
діло не в політиках, а в народі який постійно водиться на помаранчеве безумство
Дід Панас до коментар Показати IP 6 Квітня 2014 22:22
[сарказм вкл.]нам потрібно більше памятників - сотням, майданам, героям.[сарказм викл.]
Olha Показати IP 6 Квітня 2014 15:17
До тих ,хто на майдані через переворот привів самозванців.Завдяки вам в Україні будуть криваві перевороти і в майбутньому.Ви показали,що владу в Україні можна взяти силою,кров'ю,трупами,а не виборами.Радуйтесь,ви з України зробили Африку.
Володимир Показати IP 6 Квітня 2014 18:28
Барикади в Україні будуть стояти до повного розвалу держави, поки в Україні не утвердиться так як в Сомалі, кожна банда буде керувати окремою територією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus