USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Скільки генералів покарали після вибухів на складах боєприпасів

11 Листопада 2018 23:38
Глава Міноборони України Степан Полторак відзвітував про заходи, вжиті у відношенні військовослужбовців, які допустили вибухи на складах боєприпасів за останні 3 роки. В цілому, було покарано 75 осіб, пише Знай.

Як повідомляє “5 канал”, серед покараних було більше 20 генералів. За словами Степана Полторака, велика частина складів боєприпасів повинні були закритися ще до 2014 року, а снаряди повинні були утилізувати. Основна причина пов'язана з проблемами фінансування. Тепер на відновлення втрачених арсеналів знадобляться ще більші гроші.

Також Полторак розповів, що після проведення кадрової чистки, виникла ще одна проблема. Міноборони складно знайти кадрів, які готові були б взяти на себе відповідальність, оскільки більшість вищих чинів усвідомлюють проблеми з фінансуванням. Проблема загострилася після вибухів у Ічні.

"Після тих подій, які відбувалися у нас, починаючи від Сватового, ми багато чого змінили. І до відповідальності притягали. Я залучив 75 осіб до відповідальності, в тому числі - понад 20 генералів. Це призвело до іншої проблеми - зараз ніхто не хоче займати ці посади. Чому? Тому що немає хорошого фінансового ресурсу. В сучасних умовах забезпечити надійну охорону бази арсеналу дуже важко", - констатує Полторак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 12 Листопада 2018 04:19
Генералів як псів бродячих - а толку немає.. Може спочатку тих хенералів порозганяти а замість них нормально працювали б толкові майори та капітани ??
Міномет Пашинського Показати IP 12 Листопада 2018 07:17
Імітація іде по плану.
Вітя Іловайський Показати IP 12 Листопада 2018 07:24
А можна ше кого покарано і як покарано
Полторак Дебальцевсь Показати IP 12 Листопада 2018 07:27
расстрелять (кому ставте де забажаете))))нельзя поміловать..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus