USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ЗСУ заявили про затримання диверсантів перед вибухами на Вінниччині

27 Вересня 2017 15:54
Диверсійна група могла доправити на безпілотнику підривний пристрій, який і став причиною вибухів на складах боєприпасів під Калинівкою Вінницької області.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення ЗСУ Сергій Місюра. За його словами, після отримання розвідданих з 25 числа у Вінницькій області під видом антитерористичних навчань були проведені обшуки й переслідування диверсійних груп. І два дні проходили пошуки і ведення цих груп.

Основна маса була визначена, їхні цілі - й були затримані. Основна маса, але не всі. Тому одна група і змогла доправити на безпілотнику підривний пристрій", - йдеться у повідомленні Місюри.

"Постові доповіли про звук у небі, потім почалися підриви снарядів, які стояли на вулиці. Це підтверджено - працював безпілотник, і це терористичний акт", - додав він. Також Місюра запевнив, що снаряди у підземних бункерах не постраждали, а розриваються танкові снаряди і 120-мм міни, які були на вулиці.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Руст Показати IP 27 Вересня 2017 16:31
колись в старі ,,добрі часи,,я на Червоній площі приземлився...навчити вас ?
Всезнайко Показати IP 27 Вересня 2017 17:26
А чому по телебаченню не показують затриманих? Часом постановочні затримання роблять, а тут, зловили і не показали?
Ух до Всезнайко Показати IP 27 Вересня 2017 18:15
Так ти ж всезнайко повинен знати ... що це самі підпалили ... бо крали ... нікого не затримували... бо по ящику не показали ... А от якби по зомбоящику показали, то тоді б да ...
спостережливий Показати IP 27 Вересня 2017 21:42
Відразу після звинувачення України у незаконному продажу зброї розпочалася пожежа..... Дивно мені все те, дивно....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus