USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Скільки Ковельська громада витратить на утримання доріг і озеленення

11 Лютого 2023 20:22
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендери на утримання, ремонт та обслуговування вулично-дорожньої мережі, а також на послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Аукціони заплановано на 13 лютого.

Очікувана вартість послуг з утримання, ремонту та обслуговування вулично-дорожньої мережі громади становить 1,9 мільйона гривень, а послуг з озеленення та утримання зелених насаджень – 1,506 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, завдання з утримання, ремонту та обслуговування вулично-дорожньої мережі Ковельської громади полягає у створенні безпечних і комфортних умов для учасників руху та охорони навколишнього природного середовища, що включає такі види послуг:

- обслуговування та ремонт світлофорних об’єктів,

- нанесення дорожньої розмітки,

- встановлення дорожніх знаків,

- влаштування та утримання пристроїв примусового зниження швидкості,

- дрібний ямковий ремонт доріг, укріплення узбіч,

- вирівнювання профіля дороги,

- замовлення схем організації дорожнього руху,

- обрізка дерев, зрізання порослі та скошування трави на узбіччі доріг, прибирання з дорожньої мережі сторонніх предметів,

- утримання та ремонт зупинок громадського транспорту,

- утримання та ремонт мостових споруд і конструкцій на них,

- ремонт та виготовлення малих архітектурних форм,

- очищення та фарбування бетонних металевих бар’єрних огороджень,

- полив вулиць.

Своєю чергою, завдання з озеленення території Ковельської територіальної громади полягає в догляді за газонами, підстриганні живоплоту, посадці квітів і догляді за квітниками, видаленні дерев, корчуванні пнів, посадці дерев і кущів, формуванні крон дерев і кущів, вирізуванні сухих гілок, знешкодженні омели, захисті зелених насаджень від шкідників і хвороб, обстеженні зелених насаджень. Передбачено, зокрема, видалення 200 хворих, сухостійних та аварійних дерев, висадку 150 дерев і 100 кущів.

Усі послуги на території Ковельської громади мають надавати до кінця поточного року.

Як ми писали, до кінця року в Колках запланували роботи з озеленення територій та утримання зелених насаджень. На це витратять до 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus