USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Скільки Луцьку вартуватиме порятунок людей на водоймах

4 Грудня 2016 14:22
Понад 200 тисяч гривень запланували витратити на програму рятування людей на водних об’єктах міста у 2017 році.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

Так, депутати внесли зміни в програму організації рятування людей на водних об'єктах Луцька в літній період 2015-2019 років.

Зокрема, у 2017 році планують витратити 235 тисяч гривень з міського бюджету замість запланованих раніше 124 тисяч. Загальний обсяг фінансових ресурсів програми, що розрахована на п’ять років, становитиме 1,218 мільйона гривень замість раніше запланованих 647 тисяч.

Відтак, 220 тисяч у наступному році планують витратити на заробітну плату 12 матросів-рятувальників, 10 тисяч – на проходження навчання матросів-рятувальників, страхування їх життя та обстеження підводної частини пляжів, і 5 тисяч – на закупівлю спорядження для рятувальників та рятувальних постів.

Варто дадомти, що в місті діють два рятувальні пости: на річці Стир у центральному парку та на Теремнівських ставках. На кожному з них працює по 6 осіб.

Нагадаємо, начальник відділу екології Анатолій Гламазда дещо раніше розповідав, що цьогоріч у місті двоє осіб загинуло під час купання в Стиру – одного з них не встигли врятувати під час фестивалю «Бандерштат», інший чоловік під час купання загинув через спазм м’язів. 4 осіб рятувальникам вдалося врятувати впродовж року, ще 16-ом рятувальники надавали допомогу. Як повідомляв посадовець, відповідно до розпорядження міського голови, рятувальники працюють з червня по 31 серпня у світлу пору доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus