USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки сімей загиблих в АТО лучан отримають земельні ділянки

23 Лютого 2015 11:17
Земельні ділянки в Луцьку отримають усі сім’ї, які втратили рідного у зоні АТО. Про це запевнив Луцький міський голова й додав, що допомога буде і з житлом.

Під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 23-го лютого, звітував про діяльність виконавчих органів міської ради за 2014 рік Луцький міський голова Микола Романюк.

«Земельні ділянки виділять усім сім’ям загиблих в зоні АТО лучан. Щодо житла, то ми стараємося його надати усім, хто потребує. Наприклад, у нас був випадок: загиблий лучанин був двічі одружений, від обох шлюбів мав дітей. Тому ми працюємо, аби забезпечити допомогою їх усіх», - запевнив Романюк.

З цього приводу секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко додав, що кожен випадок розглядатимуть індивідуально.

«Щодо сімей загиблих воїнів в АТО, то не всі потребують поліпшення житла. Є, наприклад, такі родини, де лишилася мама, яка живе у трикімнатній квартирі. А є така пані Крабан й сім’я Коропчуків, які живуть в гуртожитках, тому їм треба допомогти. Ми підходимо до цих питань індивідуально», - розповідає Григоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОМЕРТИ ЗА ЗЕМЛЮ. ІНДИКАТОР ПОПУЛІЗМУ ЛУЦЬКИХ ДЕПУТАТІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus