USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Скільки волинян вже подали заявки до «Гвардії наступу»

10 Лютого 2023 17:32
Станом на 10 лютого 450 волинян подали заявки до новосформованих військових бригад «Гвардії наступу».

Про це в ефірі ТРК «Перший західний» розповів керівник Волинської військової адміністрації Юрій Погуляйко, передає Суспільне.

Заявки наразі приймають онлайн та у шести Центрах надання адмінпослуг на Волині.

«Усі звернення ми зараз обробляємо. Орієнтовно 50 людей є, які ми бачимо – готові до роботи. Це колишні працівники правоохоронних та прикордонних органів та нацгвардії», – зазначив Погуляйко.

Як повідомляли, 3 лютого в рамках старту національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу» на Волині стартував набір добровольців та вмотивованих громадян у вісім новосформованих військових бригад: «Лють», «Стелевий кордон», «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та «Азов».

Станом на 9 лютого 17 тисяч українців подали заявки на вступ до «Гвардії наступу»: з них 10,5 тисячі записалися через сайт, а 6,5 тисячі – через ЦНАПи. Ще 3,5 тисячі громадян проконсультували за телефоном «гарячої лінії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 10 Лютого 2023 19:50
Це дуже мало для області, очевидно,що колишні керівники відділів, відділків і відділень як міліції, так і поліції проігнорували дані формування, через те і так мало охочих. Могли б піти і теперішні керовніки, без них би служби чудово справлялися,оскільки різних замів є аж забагато. Але у нас як завжди, хитрожопі керовніки будуть відсиджуватися по кабінетах,перебираючи папірці, але в черзі за різними 'дарунками' від держави вони перші, оскільки є 'незамінні' і 'безцінними' кадрами.
Ольга до Анонім Показати IP 10 Лютого 2023 20:19
Трохи не так, нині діючі і повністю здорові працівники силових відомств могли б зайнятись визволенням і очищенням наших територій, а пенсіонери правоохоронних органів, в яких здоров'я далеко вже не те що потрібно, могли б у кабінетах папірці пописати і слухавку потримати.
Анонім до Ольга Показати IP 10 Лютого 2023 21:45
знаю багато пенсіонерів, які мають чудове здоров'я, колись займали керівні посади в поліції-міліції, 'поробили' собі хвороби,щоб більші пенсії отримати, а зараз позашивались тихо, ніби їх війна не стосується. Але регулярні попойки, полювання і інші забави цих пенсів є підтвердженням того,що вони себе чудово почувають.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2023 09:35
так вони в 40 вже на пенсію виходять . а здоров.я ще є . і пенсія так собі нічо. не 2500 .
Дмитро Мельничук Показати IP 11 Лютого 2023 20:53
А Аноніми не хочуть піти до нових бригад? Не чіпайте вже керівників, не шукайте зради у всьому... Почніть з себе. ЩО ВИ ЗРОБИЛИ????
Лейба Показати IP 12 Лютого 2023 12:01
Самі здоровіші ухилились, за прикладом відомого ухилянта.. Хоча народ їх годував всі роки, як вони протирали штани і брали хабарі. Мельничук, передбачаючи запитання, відповідь'"служу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus