USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Скільки волинські владці пожертвували родинам бійців-волинян

29 Грудня 2014 14:42
Результати виконання рішення про перерахунок одноденного заробітку посадовців на адресу двох родин волинян-учасників АТО оголосили в облдержадміністрації.

Як повідомив під час оперативної нарди 29 грудня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, йдеться про рішення щодо перерахування одноденного заробітку посадовців – від облдержадміністрації до районних органів влади. Кошти зараховували на адреси родин двох бійців-волинян – Арсена Боярчука (бійця 24-ї ОМБ), який перебуває із тяжкими пораненнями у госпіталі, та Ігоря Сливки, загиблого на сході бійця полку «Азов».

Зі слів голови облдержадміністрації, робота зі збору коштів триває, за цей тиждень кожній із родин перерахували майже по 60 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus