USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Скільки витратять на утримання електрообладнання шахти №10 «Нововолинська»

11 Грудня 2022 19:05
ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» оприлюднила тендер на послуги з оперативно-технічного обслуговування та поточного ремонту обладнання поверхневої електричної підстанції ПС-35/6 кВ «В-10 Нова» шахти №10 «Нововолинська».

Про це йдеться на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 13 грудня. Аукціон заплановано на 14 грудня.

Очікувана вартість робіт – 1 800 612 гривень.

Згідно з інформацією про технічні вимоги щодо предметів закупівлі, виконавець послуг повинен буде здійснювати оперативне та технічне обслуговування електропідстанції: проводити оперативні відключення обладнання, здійснювати щоденний обхід та огляд обладнання, усувати дрібні дефекти, ліквідовувати аварійні ситуації, знімати показники приладів обліку, проводити планове технічне обслуговування пристроїв РЗА та фізико-хімічний аналіз трансформаторного масла, здійснювати поточний ремонт електрообладнання та його випробування.

Ці послуги мають надавати протягом усього 2023 року.

Як ми писали, в листопаді 2022 року ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» оголосила тендер на послуги з розроблення техніко-економічного обґрунтування недоцільності добудови шахти № 10 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля».

Нагадаємо, шахту № 10 «Нововолинська» будують понад 30 років, із 1989-го. Із кожним роком шанси на відкриття копальні ставали все примарнішими, бо обладнання, яке не працювало і дня, зношувалося. Ступінь її готовності – 85%.

Тамтешні запаси вугілля оцінюють у 37 мільйонів тонн. Шахта розрахована на 40 років.

Рішення про припинення будівництва копальні прийняли у 2019 році. Відтоді кошти виділяють тільки на підтримку роботи шахти в безаварійному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus