USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Склад постійних комісій Луцької міської ради частково змінився

22 Грудня 2017 22:48
Депутат Луцької міської ради Сергій Шкода із постійної комісії з питань торгівлі перейшов у комісію з питань освіти.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ої сесії Луцької міської ради 22 грудня.

Депутатам запропонували проект рішення в якому йдеться про те, аби виключити зі складу постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Шкоду Сергія Івановича і включити його до складу комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Депутати зауважили, що це право будь-якого депутата, але поцікавилися про його мотивацію.

«Моє рішення таке, бо: працюючи в попередній комісії я не побачив належної реалізації свого потенціалу, тому спробую себе в освіті», - відповів Сергій Шкода.

Більшість підтримала ініціативу.

Нагадаємо, що подекуди комісія з питань освіти показувала низьку результативність у роботі, адже окремі її члени безпідставно затягували розгляд питань та влаштовували скандали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus