USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У складі постійних комісій в Луцькій міськраді пропонують зміни

21 Грудня 2017 12:36
Постійну комісію Луцької міської ради з питань соціального захисту пропонують підсилити депутатом Сергієм Шкодою. При переході в нову комісію у проекті рішення його пропонується виключити з комісії з питань торгівлі.

Про це йшлося під час спільного засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму та постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 21 грудня.

Голова комісії з питань соціального захисту Майя Шостак зачитала пропонований проект рішення.

«У документі йдеться про те, аби виключити зі складу постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Шкоду Сергія Івановича і включити його до складу комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови», - озвучила депутат.

Зауважимо, що депутат Сергій Шкода має підсилити комісію, яка подекуди показує низьку результативність в роботі.

Для прикладу сьогодні, 21 грудня, в порядку денному було чотири основних питання, які розглядали ледь не 3 години: член комісії Анна Мовяк під час розгляду питань подовгу зупинялася для того, аби вивчати законодавство України, також без попереджень покидала засідання, через що доводилося робити перерви; інший член комісії Алла Надточій переходила на особисті образи начальника управління освіти Луцької міської ради Зіновії Лещенко, безпідставно звинувачуючи її у непрофесійності та зловживанні службовим становищем без наведення жодних фактів для підтвердження своїх слів, через що теж оголошували перерву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хівря Показати IP 21 Грудня 2017 15:18
Та викиньте те страшило надточій з депутатів, хіба така базарна баба може там перебувати, то позор для усієї депутатської команди!
лучанин до Хівря Показати IP 21 Грудня 2017 15:56
Сама Майя Шостак там випадкова людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus