USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скоро: українські вагони з кондиціонерами

14 Травня 2013 16:12
Українські залізничники обіцяють обладнати системою кондиціонування повітря 1,664 тисячі вагонів. Таке ноу-хау «Укрзалізниця» втілить в рамках підготовки до літнього сезону пасажирських перевезень.

Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці», передає УНІАН.

Аби втілити задум в життя, «Укрзалізниця» придбає для таких вагонів близько 63 тонн холодоагенту. Загалом до сезону літніх пасажирських перевезень «Укрзалізниця» підготує 4,532 тисячі вагонів.

Станом на 14 травня залізничники обладнали системою кондиціонування повітря вже понад 1,270 тисячі вагонів, що на 137 вагонів більше, ніж було заплановано.

Водночас підтримувати зовнішній вигляд потягів у належному стані будуть нові сучасні миючі комплекси, що працюють на чотирьох найбільших вагонних депо і ділянках «Укрзалізниці», - в Києві, Харкові, Львові і Донецьку.

«Всі роботи повинні бути закінчені до початку сезону літніх перевезень - 25 травня», - повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Як повідомлялося раніше, з усього вагонного парку «Укрзалізниці» тільки 36,7% обладнані системою кондиціонування повітря, тоді як у решті вагонах функціонує система так званої «природної вентиляції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 15 Травня 2013 10:47
А як це вплине на ціну квитків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus